Θρίλερ με Άραβα χρηματιστή που εντοπίστηκε νεκρός σε ξενοδοχείο

 Θρίλερ με Άραβα χρηματιστή που εντοπίστηκε νεκρός σε ξενοδοχείο

Στη σουίτα που διέμενε βρέθηκαν ποσότητες κοκαίνης, κάνναβης αλλά και χάπια xanax, ενώ αυτο που προκαλεί ερωτηματικά ειναι το γεγονός οτι τις τελευταίες ημέρες είχε προβεί σε αναλήψεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ

Θρίλερ με Άραβα χρηματιστή που κινούνταν μεταξύ Ελβετίας, Αθηνών και Ντουμπάι και σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr, βρέθηκε νωρίτερα το απόγευμα νεκρος σε ξενοδοχείο της παραλιακής.

Ο 44χρονος με καταγωγή απο το Κάιρο, τις τελευταίες εβδομάδες διέμενε στην Αθήνα όπου τον επισκέφθηκαν και οι δικοί του άνθρωποι τις ημέρες των εορτών και πριν λίγες ώρες η καμαριέρα του πολυτελους ξενοδοχείου τον βρήκε νεκρό καθώς είχε ημέρες να δώσει σημάδια ζωής.

Το μυστήριο περιπλέκεται, καθώς στη σουίτα βρέθηκαν ποσότητες κοκαίνης, κάνναβης αλλά και χάπια xanax, ενώ αυτο που προκαλεί ερωτηματικά ειναι το γεγονός οτι τις τελευταίες ημέρες είχε προβεί σε αναλήψεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Ο νεκρός χρηματιστής με καταγωγή απο το Κάιρο, ήρθε στην Ελλάδα με ελβετική βίζα, δραστηριοποιούνταν σε Ελβετία και Ντουμπάι ενώ φέρεται να είχε κάνει επενδύσεις και στη χώρα μας.

Πηγή: protothema.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ