Τι λέει ο δικηγόρος της εκπαιδευτικού που κατηγορείται για την αποπλάνηση του ανηλίκου

Τι λέει ο δικηγόρος της εκπαιδευτικού που κατηγορείται για την αποπλάνηση του ανηλίκου

Νέα στοιχεία για την υπόθεση

Στην διάψευση της πληροφορίας πως η 35χρονη φιλόλογος που φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση αποπλάνησης ενός 13χρονου μαθητή, προχωρά ο δικηγόρος της.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Απόστολου Κόντου, «μετά λύπης μας διαπιστώνουμε πως το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί πλήθος δημοσιευμάτων με ανακρίβειες αναφορικά με την κατηγορούμενη και την εν γενεί υπόθεση».
 
 
Στην συνέχεια αναφέρει πως «κατανοώντας το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και σεβόμενοι των μόχθο των εργαζόμενων στα ΜΜΕ, οφείλουμε να ενημερώσουμε πως έχει διαρρεύσει εσφαλμένως ότι η εντολέας μας θα απολογηθεί τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου».

Σημειώνει επίσης ο δικηγόρος της 35χρονης ότι «από πλευράς μας θα τηρήσουμε μέχρι κεραίας τους όρους της μυστικότητας της ανάκρισης, όπως ο νόμος και η δεοντολογία μας επιβάλει. Ιερό καθήκον όλων μας δεν μπορεί παρά είναι η προστασία του ψυχισμού του 14χρονου ανηλίκου και της γαλήνης της οικογένειας του. Την ίδια ευαισθησία οφείλουμε να επιδείξουμε στην ανήλικη κόρη της κατηγορούμενης και την οικογένεια της, των οποίων η ιδιωτικότητα συνθλίβεται καθημερινά».

Πηγή: protothema.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ