Την ενοχή του 29χρονου ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο πρότεινε ο εισαγγελέας

Newsroom
Newsroom

Ένταση κατά τη μεταφορά του ποδοσφαιριστή στο Στρατοδικείου από συγγενείς του 4χρονου που επιχείρησαν να τον προπηλακίσουν

Την ενοχή του 28χρονου ποδοσφαιριστή από το Αγρίνιο, που κατηγορείται για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ενός τετράχρονου αγοριού πρότεινε ο εισαγγελέας στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων.

Κατά την μεταφορά του 28χρονου στο Στρατοδικείο, σύμφωνα με το epiruspost.gr, επικράτησε ένταση, καθώς συγγενείς του ανήλικου επιχείρησαν να προπηλακίσουν τον ποδοσφαιριστή.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος Αγρινιώτης ποδοσφαιριστής κατηγορείται πως ασελγούσε σε βάρος του παιδιού, από τον Μάρτιο έως τον Μάιο του 2021.

Η υπόθεση που συγκλόνισε την κοινωνία του Αγρινίου αποκαλύφθηκε μέσα από τις ζωγραφιές του 4χρονου που έζησε έναν εφιάλτη.

Στις 23 Ιουλίου 2021 οι γονείς προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος του. Η καταγγελία έγινε στην Εισαγγελία Αγρινίου, η οποία με τη σειρά της διαβίβασε τη δικογραφία στην Εισαγγελία Στρατοδικείου Ιωαννίνων, λόγω του ότι ο κατηγορούμενος υπηρετούσε τότε τη στρατιωτική του θητεία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την περίοδο που ήταν φαντάρος, το καλοκαίρι του 2021, πήγαινε στο σπίτι και με την ανοχή της μητέρας του, η οποία πρόσεχε το αγοράκι, ασελγούσε σε βάρος του.

Η μητέρα του κατηγορουμένου αναμένεται να δικαστεί τους επόμενους μήνες με την κατηγορία έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Διαβάστε επίσης:

Μια ζωγραφιά «πρόδωσε» την ασέλγεια του 28χρονου στον 4χρονο - Πώς τον κάλυπτε η μάνα του

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ