Ξεκίνησε η επιχείρηση παραλαβής των ΙΧ που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό

Ξεκίνησε η επιχείρηση παραλαβής των ΙΧ που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό

Έχουν μεταφερθεί σε parking

Με οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας μεταφέρονται οι οδηγοί των οχημάτων που είχαν εγκλωβιστεί στην Αττική Οδό, αναζητώντας σε parking του αεροδρομίου, στο εμπορικό κέντρο, τα αυτοκίνητά τους.

Στα Σπάτα, στο υπαίθριο χώρο στάθμευσης ανάμεσα στα δύο εμπορικά καταστήματα έχουν μεταφερθεί με ευθύνη της Περιφέρειας Αττικής και της αστυνομίας όσα αυτοκίνητα δεν τα είχαν παραλάβει οι οδηγοί τους. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας βρίσκονται στο σημείο και ζητούν τον αριθμό της πινακίδας και τον τύπο του οχήματος και κατευθύνουν τους ιδιοκτήτες στα οχήματά τους.

Στο σημείο βρέθηκε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Κώστας Παπαδόπουλος και συνομίλησε με έναν οδηγό ο οποίος αναζητά το εταιρικό όχημά του.

«Πήγα στο Δαχτυλίδι, στο Μαρούσι, και από εκεί με μετέφεραν οι αστυνομικοί στο σημείο», δήλωσε ένας από τους εγκλωβισμένους οδηγούς της Αττικής, με τα χαμόγελα να επιστρέφουν στα πρόσωπα των περισσότερων που βλέπουν με αυτόν τον τρόπο να λαμβάνει τέλος η περιπέτεια που ξεκίνησε τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου στην Αττική Οδό.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ