Η Google επιτρέπει πλέον στους χρήστες να εξερευνήσουν και τον χρόνο

Η Google επιτρέπει πλέον στους χρήστες να εξερευνήσουν και τον χρόνο

Με τη νέα υπηρεσία Timelapse στο Google Earth

Μία νέα υπηρεσία για το Google Earth παρουσιάζει η Google, η οποία μετά τον χώρο, επιτρέπει στους χρήστες της να εξερευνήσουν και τον χρόνο.

Μέσα από τη μεγαλύτερη ενημέρωση που έγινε στο Google Earth από το 2017, οι χρήστες μπορούν πλέον να δουν τον πλανήτη με τη λειτουργία Timelapse, καθώς έχουν ενσωματωθεί στο Google Earth 24 εκατομμύρια δορυφορικές φωτογραφίες των τελευταίων 37 ετών, δημιουργώντας μια διαδραστική εμπειρία τεσσάρων διαστάσεων.

Πλέον, ο καθένας μπορεί να παρακολουθεί το χρόνο να εξελίσσεται παντού στον κόσμο, με έναν τρόπο που συνοψίζει σχεδόν τέσσερις δεκαετίες πλανητικών αλλαγών.
 Πώς θα το χρησιμοποιήσετε

Προκειμένου να εξερευνήσετε την εφαρμογή Timelapse στο Google Earth, πηγαίνετε στο g.co/Timelapse. Χρησιμοποιώντας την εύχρηστη μπάρα αναζήτησης, μπορείτε να δείτε το χρόνο σε κίνηση, σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη θέλετε.

Μπορείτε επίσης να μπείτε στο Google Earth και να πατήστε πάνω στο εικονίδιο που είναι σαν πηδάλιο πλοίου για να ανοίξει το Timelapse στο Voyager, την αφηγηματική πλατφόρμα μας. Εκεί θα βρείτε και τις διαδραστικές ξεναγήσεις μας. Έχουμε επίσης ανεβάσει πάνω από 800 δισδιάστατα και τρισδιάστατα βίντεο με Timelapse, για δημόσια χρήση, στο g.co/TimelapseVideos. 

Πηγή: insider.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ