Η περιπέτεια του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού, ο ΚΟΚ και ... οι μαντικές ικανότητες!

Σταμάτησε στη διάβαση ... και βρέθηκε στο νοσοκομείο!

Σε περιπέτεια ... επειδή τήρησε τον ΚΟΚ, μπήκε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Μιχάλης Θεοδωράκης, ο οποίος μία εβδομάδα μετά, κι αφού προηγήθηκε νοσηλεία και χειρουργική επέμβαση, σχολιάζει την περιπέτειά του που ξεκίνησε την προηγούμενη Πέμπτη όταν στο κέντρο του Ηρακλείου... σταμάτησε σε διάβαση πεζών - ως όφειλε άλλωστε!

Σε ανάρτησή του στο facebook, και με μια δόση χιούμορ - για αυτό άλλωστε είναι γνωστός ο Μιχάλης Θεοδωράκης - εξιστορεί όσα συνέβησαν και απευθύνει ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν, ώστε η περιπέτεια του αυτή να γίνει (όσο αυτό είναι εφικτό) πιο ήπια.

Περαστικά και γρήγορα!

Η ανάρτηση και το μήνυμα κατά των τροχαίων

Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ανθρώπους που με βοήθησαν από τη στιγμή του τροχαίου ατυχήματος μέχρι κ σήμερα που είμαι στο σπίτι μου.

•Ευχαριστώ τον άνθρωπο που με τράκαρε, γιατί με έμαθε να έχω το νου μου πλέον και στον πίσω οδηγό και να προσπαθώ να μαντέψω αν σταματήσει όπως σταμάτησα εγώ στη διάβαση πεζών ή δεν θα πατήσει καν το φρένο...Επίσης τον ευχαριστώ που έμεινε εκεί και κάλεσε αστυνομία και ΕΚΑΒ.

•Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με σήκωσαν από το δρόμο, με μετέφεραν στο παγκάκι δίπλα στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου, πήραν το μηχανάκι από το δρόμο και όλα μου τα πράγματα, μου έφεραν νερά και περίμεναν μέχρι που ήρθε το ασθενοφόρο (ναι υπάρχει πολλή ανθρωπιά εκεί έξω ακόμα).

•Ευχαριστώ τον πεζό που περνούσε τη διάβαση κ έμεινε ως μάρτυρας χωρίς να του το ζητήσω.

•Ευχαριστώ τον οδηγό της μηχανής του ΕΚΑΒ που ήρθε σε πραγματικά ελάχιστο χρόνο κ έβαλε το γόνατο μου στη θέση του.

•Ευχαριστώ το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τους συνοδούς που έφτασαν κ αυτοί άμεσα στο σημείο κ με μετέφεραν στο εφημερεύον Παγνη. Ευγενέστατοι με το χαμόγελο στα χείλη προσπαθούσαν να με εμψυχώσουν.

•Ευχαριστώ τους γιατρούς του Παγνη στα επείγοντα, που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν.

•Ευχαριστώ τους γιατρούς, χειρουργούς, νοσηλευτές & νοσηλεύτριες, καθαρίστριες κ κάθε εργαζόμενο της ορθοπεδικής πτέρυγας του Παγνη, για την αισιοδοξία κ το χαμόγελο τους παρά τις αντίξοες συνθήκες εργασίας τους.

Εύχομαι να σταματήσουν επιτέλους να γίνονται τροχαία. Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο. Δεν φταίνε μόνο οι δρόμοι. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ! Πάρτε το χαμπάρι!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ