Είδα Άκουσα | 18.10.18 08:01 | Ενημερώθηκε:
«Να τους βάλουμε φυλακή, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την ψηλή κουλτούρα»

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ο Παύλος Πολάκης το...πάει ένα ακόμη βήμα πιο πέρα και προκαλεί αντιδράσεις

Αντιδράσεις προκαλεί η (ωμή) προτροπή προς την κυβέρνησης να βάλει κάποιους φυλακή για κερδίσουν τις εκλογές την οποία προχώρησε ο Παύλος Πολάκης όπως αποκαλύφθηκε χθες από ένα ηχητικό ντοκουμέντο που βγήκε στον αέρα. Με μια κίνηση από αυτές που είναι αλήθεια συνηθίζει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ισχυρίζεται πως ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές αν «κάποιοι» οδηγηθούν στις φυλακές.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που αποκαλύπτουν τα parapolitika.gr από την ομιλία στην Κεντρική Επιτροπή, ο Πολάκης περιγράφει τι πρέπει να γίνει.

Στη συνεδρίαση της περασμένης Κυριακής ο Παύλος Πολάκης ακούγεται να περιγράφει συγκεκριμένα βήματα για τη διαδικασία αυτή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι πάρα πολύ συγκεκριμένο ζήτημα», περιγράφοντας αναλυτικά τρόπους παρέμβασης στη Δικαιοσύνη.

«Πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη αυτό που κάνει» λέει και συμπληρώνει: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την ψηλή κουλτούρα» αναφέρει και συνεχίζει «αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε και δεν το αφήνουμε, αλλά πρέπει να τους σπρώχνουμε περισσότεροι και πρέπει να βγαίνει και στον λόγο μας».

Ο Παύλος Πολάκης αν και παραδέχεται ότι είναι κάτι επικίνδυνο τονίζει ότι «έτσι είναι».
«Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σε αυτή τη χώρα. Και ο νοών νοείτω».


Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα