Στην Κνωσό ... απαρατήρητη η Πρώτη Κυρία!

Κι όμως η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα σαν μία κοινή... θνητή, πέρασε τις πύλες της Κνωσού, νωρίς το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης.

Εκ πρώτης όψεως, για τον κάθε ανυποψίαστο που “χανόταν” στην πασχαλινή... ραστώνη του νοτιά και της αφρικανικής σκόνης, ήταν μία συμπαθητική και συνηθισμένη γυναίκα!

Λιτή και κομψή στην εμφάνιση, ούτε που έδινε... στόχο...

Δεν ήταν αυτός ο σκοπός της!

Κι όμως, ήταν η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα, που σαν μία κοινή... θνητή, πέρασε τις πύλες της Κνωσού, νωρίς το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης...

Ο ενδυματολογικός της κώδικας (dress code για τους αγγλομαθείς) ήταν πολύ προσεγμένος: Λευκό πουκάμισο, τζιν παντελόνι και μαύρα γυαλιά ηλίου!

Μία εμφάνιση απόλυτα συμβατή με την περίσταση, που την έκανε ένα με... το πλήθος: Έμοιαζε απαρατήρητη, “μπλέχτηκε” μέσα στα πολυάριθμα γκρουπ τουριστών, τα οποία και σήμερα επισκέφθηκαν σωρηδόν το παλάτι του Μίνωα

Κι η συμπεριφορά της, ωστόσο, ήταν πάρα πολύ φυσιολογική: Προσηνής και χαμογελαστή, η κ. Μπαζιάνα δεν θέλησε να έχει καμία ειδική μεταχείριση.

Μαζί με τα παιδιά της κι άλλη μία γυναίκα που την συνόδευε, έκοψαν το εισιτήριό τους και περίμεναν κανονικά τη σειρά τους, μέχρι να έρθει η ώρα για την ξενάγησή τους!

Όπως μάθαμε, η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους αρχαιολογικούς θησαυρούς , αλλά και για τους εργαζόμενους στο Μινωικό Ανάκτορο.

Όσο αθόρυβα έφθασε, άλλο τόσο αθόρυβα και διακριτικά έφυγε, ευχόμενη “καλό Πάσχα” σε όλο το προσωπικό της Κνωσού αλλά και σε όσους ακόμα την πλησίασαν για να της μιλήσουν..

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ