Τα μεγάλα ψέματα για το αεροδρόμιο

Τεράστια προβλήματα για το έργο που είναι ακόμη στις μακέτες

Διαβάσατε ήδη ότι ανοίγει ο δρόμος για την έναρξη των αρχαιολογικών ανασκαφών στους χώρους εκτέλεσης των έργων του νέου Διεθνούς Αερολιμένα στο Καστέλλι,κάτι που για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα είναι μια διαδικασία που θα πάρει χρόνο.

Εάν δε κάποιος συνυπολογίσει και τις άλλες αδειοδοτήσεις που απαιτούνται τότε μάλλον θα καθυστερήσει πολύ η πρώτη...σκαπετιά για να φτιαχτεί το έργο. Στην ουσία χάθηκε το 2019 και το πιθανότερο είναι να μην προλάβουν ούτε μέσα στο 2020 με το δεδομένο ότι οι διαδικασίες πριν τα έργα είναι πολύ πιο χρονοβόρες. Μαθαίνω δε ότι υπάρχουν κι άλλα επιμέρους προβλήματα που δεν τα λένε ούτε καν τα αναφέρουν. Η σημερινή κυβέρνηση είναι ενήμερη...στην ΤΕΡΝΑ ξέρουν...

Σήμερα δυστυχώς αποδεικνύονται τα πολλά ψέματα που έχουν ειπωθεί γύρω από την υπόθεση ενός αεροδρομίου το οποίο υποτίθεται ότι θα ήταν έτοιμο το...2009 και εάν το έχουμε τελικά στα... 2029 θα είναι μεγάλη επιτυχία!

Έτσι δεν είναι τυχαίο ότι οι Ινδοί είπαν πρόσφατα στον Κεφαλογιάννη ότι το αεροδρόμιο θα είναι έτοιμο 4 χρόνια μετά την εκκίνηση των έργων. Ξέρουν καλά τι γίνεται.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ