Ανοίγουν σταδιακά τα σχολεία στη Δανία
Η πλήρης επαναλειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας στη σκανδιναβική χώρα θα γίνει στις 20 Απριλίου
Δειλά δειλά αρχίζουν να ανοίγουν τα σχολεία στη Δανία από την περασμένη Τρίτη έπειτα από ένα μήνα που παρέμειναν κλειστά εξαιτίας της επιδημίας του κορωνοϊού.
Η Δανία είναι η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που αποφασίζει να ανοίξει βρεφονηπιακούς σταθμούς, παιδικούς σταθμούς και σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, τα οποία είχαν κλείσει στις 12 Μαρτίου.
Ωστόσο τα σχολεία άνοιξαν μόνο στις μισές περιοχές της χώρας, ενώ στην Κοπεγχάγη μόνο το 35% καθώς τα υπόλοιπα ζήτησαν περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστούν στους νέους κανόνες υγιεινής που εξακολουθούν να ισχύουν.
Όλα τα σχολεία αναμένεται να ανοίξουν ως τις 20 Απριλίου.
- 90χρονη ανεβοκατεβαίνει τις σκάλες του σπιτιού της για την ενίσχυση του συστήματος υγείας
- Με το θάνατό Του νίκησε το θάνατο: Η συμβολή της Ελληνικής Χορωδίας Βρυξελλών στο πνεύμα των ημερών
- Κορωνοϊός: Ποια μέτρα επιστροφής στην κανονικότητα λαμβάνονται από τις άλλες χώρες