Βουλευτής ήταν σε τηλεδιάσκεψη με το κοινοβούλιο... από την τουαλέτα!

Newsroom
Newsroom

Όταν έγινε αντιληπτός από τα άλλα μέλη του κοινοβουλίου, ζήτησε συγνώμη

Ο Σαφκάτ Αλί είναι ένας 55χρονος καναδός πολιτικός και βουλευτής με το φιλελεύθερο κόμμα. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια ενός νομοσχεδίου στη Βουλή, ο Σαφκάτ που έπρεπε να μιλήσει κιόλας, ζήτησε συγνώμη και αποχώρησε από την αίθουσα.

Ένιωσε έναν οξύ πόνο στην κοιλιά και έπρεπε να πάει επειγόντως στην τουαλέτα να κάνει την ανάγκη του. Όμως για να μην χάσει τις άλλες ομιλίες αλλά να μη χάσει τη σειρά του στις αγορεύσεις αποφάσισε να μιλήσει διαδικτυακά μέσω τηλεδιάσκεψης, κάτι που κάνουν άλλωστε και πολλοί βουλευτές στον Καναδά.

Και εκεί που άρχισε να μιλάει μέσα από την τουαλέτα μια άλλη βουλευτής, η Λάιλα Γκούντριτζ αναγνώρισε το χώρο. «Η λιθοδομή, η ξύλινη πόρτα, οι μεντεσέδες από ανοξείδωτο χάλυβα και ο γάντζος για το παλτό στο πίσω μέρος αυτής της πόρτας… όλα έμοιαζαν αρκετά οικεία», είπε.

Τον έπιασαν στα πράσα

Και όχι μόνο αυτό αλλά πήρε τον λόγο και δήλωσε ότι ένα μέλος της Βουλής «ενδέχεται να συμμετέχει από την τουαλέτα». Ο Σαφκάτ, δεν προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο του.

Ζήτησε το λόγο και είπε: ««Παίρνω αυτό το θέμα εξαιρετικά σοβαρά και υπόσχομαι να μην επαναλάβω ποτέ ξανά αυτό το λάθος». Όπως ήταν φυσικό μετά από το περιστατικό αυτό η τηλεδιάσκεψη διέκοψε με τον αντιπρόεδρο της Βουλής Κρις Ντ’ Εντρεμόντ να αποφασίζει να κλείσει το θέμα μετά την «ειλικρινή συγγνώμη του κ. Αλί».

Ενώ συνέχισε με χιούμορ λέγοντας προς όλους τους βουλευτές: «Αν δεν χρειάζεται να έχετε ενεργοποιημένη την κάμερα, απενεργοποιήστε την»,

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ