Βρετανία: «Τιμή μας» λένε οι γιατροί που το όνομά τους δόθηκε στον γιο του Τζόνσον

Βρετανία: «Τιμή μας» λένε οι γιατροί που το όνομά τους δόθηκε στον γιο του Τζόνσον

Ο Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς βάφτισαν τον γιο τους Γουίλφρεντ Λόρι Νίκολας – Νίκολας ήταν το όνομα δύο εκ των γιατρών που φρόντισαν τον Βρετανό πρωθυπουργό όταν έδινε μάχη στη ΜΕΘ

«Τιμή και ταπεινοφροσύνη» νιώθουν οι δύο γιατροί, το κοινό όνομα των οποίων αποφάσισε να δώσει ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον στον νεογέννητο γιο του.

Οι δύο γιατροί ήταν μέσα σε αυτούς που φρόντισαν τον Τζόνσον, όταν έδινε τη μάχη του κορωνοϊού στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Όπως υποστηρίζουν, η δουλειά τους αναγνωρίστηκε με αυτόν τον τρόπο.

Ο Τζόνσον και η σύζυγός του Κάρι Σίμοντς ονόμασαν τον γιο τους Γουίλφρεντ Λόρι Νίκολας. Γουίλφρεντ ήταν ο παππούς του Τζόνσον, Λόρι ο παππούς της Σίμοντς και Νίκολας από τον Νικ Πράις και Νικ Χαρτ, τους δύο γιατρούς του.

«Νιώθουμε τιμή και ταπεινοφροσύνη που αναγνωριστήκαμε με αυτόν τον τρόπο» δήλωσε ο Νικ Πράις, διευθυντής της μονάδας Λοιμώξεων στο νοσοκομείο Guy's and St Thomas' hospital και ο Νικ Χαρτ, διευθυντής της Πνευμονολογικής Μονάδας και Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο.

«Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό και την Κάρι Σίμοντς για την ευτυχή άφιξη του όμορφου γιου τους Γουίλφρεντ» επισημαίνουν.

«Ευχόμαστε στη νέα οικογένεια κάθε υγεία και ευτυχία».

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ