Η τελευταία φωτογραφία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι πριν τον θάνατό του – Αγνώριστος ο «Καβαλιέρε»
Η Ιταλία θρηνεί τον χαμό του εμβληματικού πρωθυπουργού
Σε ηλικία 86 ετών πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ενώ σήμερα τελέστηκε η κηδεία του στον καθεδρικό ναό του Μιλάνου, με την κυβέρνηση να έχει κηρύξει εθνικό πένθος.
Το βράδυ της Τρίτης κυκλοφόρησε,η τελευταία φωτογραφία του «Καβαλιέρε» πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο «San Raffaele» την περασμένη Παρασκευή.
Σε αυτή, ο Μπερλουσκόνι βρίσκεται σε ένα από τα αγαπημένα του μπαρ στο Μιλάνο και αγκαλιάζει τον μικρό γιο του ιδιοκτήτη. Φαίνεται καταβεβλημένος, ωστόσο «αστειευόταν με όλους, όπως έκανε πάντα», σχολίασε ο ιδιοκτήτης του μπαρ.
L’ultima foto di Silvio Berlusconi venerdì pomeriggio, un ghiacciolo al bar con Marta Fascina: “Ha scherzato con tutti” https://t.co/8QB5nlyKdo
— La Stampa (@LaStampa) June 13, 2023
- Η Σεούλ φωτίστηκε μωβ για την 10η επέτειο των BTS
- Τουρκία: Παρουσιαστής έβγαλε τα ρούχα του σε απευθείας σύνδεση
- «Addio» Σίλβιο: Σύσσωμος ο πολιτικός, επιχειρηματικός και αθλητικός κόσμος αποχαιρέτησε τον Μπερλουσκόνι
Πηγή:newsbeast.gr
