Κάνιε Γουέστ: Έντονη κριτική, γιατί πούλησε τα νέα του ρούχα μέσα σε σακούλες σκουπιδιών

Newsroom
Newsroom

Μπορεί ο ίδιος να θεώρησε την ιδέα του πρωτότυπη, όμως το κοινό του δεν είχε την ίδια γνώμη

Ο Κάνιε Γουέστ φημίζεται τόσο για τις πρωτοποριακές ιδέες του, όσο και για το επιχειρηματικό του πνεύμα. Ωστόσο, αυτή τη φορά δέχτηκε σφοδρή επίθεση για τον τρόπο, με τον οποίο αποφάσισε να πουλήσει τη νέα του συλλογή ρούχων Yeezy GAP.

Ο ράπερ, που ασχολείται επίσης με τη βιομηχανία της μόδας, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια «πρωτότυπη» κίνηση κι αντί να σκεφτεί ιδιαίτερες συσκευασίες, προσεγμένα κουτιά ή φανταχτερές τσάντες, προτίμησε τις... μεγάλες μαύρες σακούλες σκουπιδιών.

«Έτσι πουλάνε τα Yeezy GAP», έγραψε ένας χρήστης του Twitter, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία ενός καταστήματος Gap με τις τσάντες πεταμένες στο πάτωμα και γεμάτες με ρούχα.
 

 

Όπως αναφέρει πηγή στην Page Six: «Ο Κάνιε τρελάθηκε από τα νεύρα του, όταν είδε τα ρούχα του τακτοποιημένα σε κρεμάστρες. Έτσι το ήθελε».

Οι χρήστες του Twitter ωστόσο, φαίνεται πως δεν είδαν την κίνησή του σαν επιχειρηματική πρωτοπορία, αλλά σαν «ασέβεια προς τον πελάτη». «Δεν σε βοηθούν καν να βρεις το μέγεθός σου. Απλώς πρέπει να σκάψεις ανάμεσα σε όλα αυτά τα ρούχα», γράφουν.
 

 Φυσικά, αυτό δεν ήταν το μόνο τους παράπονο. Αμέσως ξεκίνησε «διαδικτυακή επίθεση» εναντίον του ράπερ, με τους χρήστες να κάνουν λόγο για υπερβολικά μεγάλα μεγέθη στα ρούχα, σε σημείο που μοιάζουν αντιαισθητικά, ακραία υψηλές τιμές, αλλά και έλλειψη αισθητικής.
 «Οι δισεκατομμυριούχοι πρέπει να σταματήσουν. Δεν βλέπουν τίποτα από τα δεινά των ανθρώπων. Είναι ένα κοινωνικό πείραμα όλο αυτό που έχει σκοπό μόνο να διπλασιάσουν τα χρήματά τους», αναφέρει άλλος χρήστης του Twitter.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ