Κολοράντο: Τους κατάσχεσαν όλα τα ποτά λόγω κορωνοϊού

Κολοράντο: Τους κατάσχεσαν όλα τα ποτά λόγω κορωνοϊού

Λουκέτο για 10-15 μέρες έβαλαν οι πολιτειακές αρχές του Κολοράντο σε εστιατόριο που φέρεται να μην τήρησε τους υγειονομικούς κανόνες και συνέχισε να σερβίρει ποτά στους πελάτες του. Μάλιστα, κατασχέθηκε και στο σύνολό της η ποσότητα αλκοολούχων ποτών που βρισκόταν στο εστιατόριο και η οποία εκτιμάται ότι ξεπερνάει τις 5.000 δολάρια.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσόδων της πολιτείας του Κολοράντο, οι ιδιοκτήτες του εν λόγω εστιατορίου είχαν δεχθεί προειδοποιήσεις χωρίς ωστόσο να αλλάξουν στάση. Από τη μεριά της, εργαζόμενη στο εστιατόριο πήρε το μέρος των εργοδοτών της λέγοντας ότι είναι επιλογή των πελατών το εάν θα ζητήσουν να μπουν στο μαγαζί και να σερβιριστούν.

«Δεν υποχρεώνουμε κάποιον να μπει εδώ μέσα», είπε χαρακτηριστικά. Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου πιστεύουν ότι το γεγονός ότι επιθεωρητές ήρθαν χωρίς ένταλμα αποτελεί παράβαση του νόμου αλλά το υπουργείο απαντά ότι δεν απαιτείτο το ένταλμα από τη στιγμή που επρόκειτο για μια διοικητική υπόθεση και όχι ποινική. Πάντως, το εστιατόριο μπορεί να ανακτήσει την ποσότητα αλκοόλ που κατασχέθηκε μετά το πέρας της περιόδου αναστολής λειτουργίας 10-15 ημερών που του επιβλήθηκε.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ