Νόμος στην Καλιφόρνια αποτρέπει την ποινικοποίηση της ραπ

Newsroom
Newsroom

Οι ράπερ Killer Mike, Meek Mill, E-40, Ty Dolla $ ign και ο διευθύνων σύμβουλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Ηχογράφησης, Χάρβεϊ Μέισον Τζ. ήταν μεταξύ των συμμετεχόντων στην τελετή υπογραφής

 Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, Γκάβιν Νιούσομ, επικύρωσε το νομοσχέδιο 2799 που υιοθετήθηκε από την Πολιτειακή Συνέλευση, γνωστό ως νόμο για την Αποποινικοποίηση της Καλλιτεχνικής Έκφρασης, ο οποίος αποτρέπει την ποινικοποίηση της ραπ μέσω χρήσης στίχων της σε δίκες.

   Οι ράπερ Killer Mike, Meek Mill, E-40, Ty Dolla $ ign και ο διευθύνων σύμβουλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Ηχογράφησης, Χάρβεϊ Μέισον Τζ. ήταν μεταξύ των συμμετεχόντων στην τελετή υπογραφής που διοργανώθηκε διαδικτυακά.

   Στην εκδήλωση συμμετείχαν και εκπρόσωποι των Τραγουδοποιών Βόρειας Αμερικής (SONA) και της Συμμαχίας Μαύρης Μουσικής (Black Music Action Coalition). Το νομοσχέδιο, που συντάχθηκε από το μέλος της Πολιτειακής Συνέλευσης της Καλιφόρνιας, Ρέτζι Τζόουνς Σόγιερ, στοχεύει στην εξάλειψη των φυλετικών προκαταλήψεων στο σύστημα ποινικής δικαιοσύνης.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ