Νοσοκομείο «Σωτηρία»: Έμειναν χωρίς θέρμανση οι μονάδες Covid

Νοσοκομείο «Σωτηρία»: Έμειναν χωρίς θέρμανση οι μονάδες Covid

Υπήρξε πρόβλημα και με τον επισιτισμό των ασθενών

Σοβαρό πρόβλημα θέρμανσης σημειώθηκε στις μονάδες Covid του νοσοκομείου «Σωτηρία», καθώς έμειναν χωρίς θέρμανση εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ΣΚΑΪ, εχθές ασθενείς, γιατροί, νοσηλευτές και συνοδοί έμειναν χωρίς τροφοδοσία, καθώς έκλεισαν εσωτερικοί δρόμοι από το χιόνι. Επιστρατεύτηκαν αλατιέρες και γκρέιντερ και τελικά μοιράστηκαν ορισμένα φαγητά.

Ενήμερος για το ζήτημα είναι ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος σε επικοινωνία του με τον διοικητή του νοσοκομείου πληροφορήθηκε ότι αποκαταστάθηκε το πρόβλημα που υπήρξε στη θέρμανση και την ηλεκτροδότηση στο «Σωτηρία».

«Το “Σωτηρία” είναι απλωμένο σε δάσος. Υπήρχε πτώση δέντρων χθες, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η πρόσβαση προς τα μαγειρεία. Εξυπηρετήθηκαν όλοι οι ασθενείς, δόθηκε βραδινό, αλλά δεν ήταν το πλήρες βραδινό που μπορούσε να δοθεί από τα μαγειρεία. Σήμερα δόθηκε κανονικά το πρωινό και σήμερα αποκαθίσταται το πρόβλημα με τα δέντρα, ώστε να υπάρξει πρόσβαση στα μαγειρεία», δήλωσε ο υπουργός Υγείας. 

Πηγή: Lifo

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ