Οι καλύτερες και οι χειρότερες χώρες για τις single γυναίκες - Στην 21η θέση η Ελλάδα

Newsroom
Newsroom

Την πρώτη θέση στην κατάταξη κατέλαβε η Ισλανδία. Η Δανία και η Σλοβενία κατέλαβαν τη δεύτερη και την τρίτη θέση

Η ζωή στο εξωτερικό μπορεί να είναι μια συναρπαστική περιπέτεια. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα παραγόντων που θα επηρεάσουν την απόφασή σας για το πού θα πάτε, αν αποφασίσετε να κάνετε το άλμα. Αλλά ποιες είναι οι κορυφαίες τοποθεσίες για τις single γυναίκες;

Οι γυναίκες μπορεί να θέλουν να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση σε παράγοντες όπως η ασφάλεια και μπορεί επίσης να επιθυμούν να εξετάσουν το ιστορικό μιας χώρας όσον αφορά τις διακρίσεις και την ανισότητα των φύλων. Για το σκοπό αυτό, οι ειδικοί της Compare the market Australia δημιουργήσανε έναν δείκτη με δεδομένα σε επτά διαφορετικές μετρήσεις και κατέταξαν 35 χώρες για να προσδιορίσουν ποια έθνη είναι τα καλύτερα και ποια τα χειρότερα για τη βιωσιμότητα των single γυναικών.

Την πρώτη θέση στην κατάταξη κατέλαβε η Ισλανδία, με συνολική βαθμολογία βιωσιμότητας 7,03/10. Η Δανία και η Σλοβενία κατέλαβαν τη δεύτερη και την τρίτη θέση, με βαθμολογίες 6,73/10 και 6,69/10 αντίστοιχα. Η Ελλάδα βρίσκεται στην 21η θέση από τις 35 χώρες παγκοσμίως που αναλύθηκαν με 53/100 δείκτη ασφαλείας, 5.93/10 βαθμολογία ευτυχίας και μόλις 5.91% δείκτη μισθολογικού χάσμα ανάμεσα στα δύο φύλα.

Δείτε εδώ όλη τη μελέτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ