Πιάστηκαν να οπλοφορούν στην "ευρωπαϊκή συνοικία" των Βρυξελλών

Newsroom
Newsroom

Δύο άτομα που οπλοφορούσαν συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδυνής αστυνομικής επιχείρησης στη λεγόμενη «ευρωπαϊκή συνοικία» των Βρυξελλών

Δύο άτομα που οπλοφορούσαν συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδυνής αστυνομικής επιχείρησης στη λεγόμενη «ευρωπαϊκή συνοικία» των Βρυξελλών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για πώληση ρολογιών πολυτελείας που πήγε στραβά και κατά την οποία οι ύποπτοι φέρεται να χρησιμοποίησαν πυροβόλα όπλα, ανέφερε η εισαγγελία.

Η αστυνομία είχε αποκλείσει την περιοχή Rue Boduognat επειδή φοβόταν ότι αρκετοί ένοπλοι ύποπτοι είχαν καταφύγει σε ένα κτίριο, μετά από ένα περιστατικό που είχε συμβεί νωρίτερα το απόγευμα, γύρω στις 6:00 μ.μ. Μετά από αυτό το περιστατικό, η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή για να αναζητήσει αυτούς τους ένοπλους υπόπτους. Στο σημείο έφτασαν πολλές αστυνομικές ομάδες. Κινητοποιήθηκε επίσης ένα ελικόπτερο και οι ειδικές μονάδες επέμβασης της ομοσπονδιακής αστυνομίας. Οι γύρω δρόμοι αποκλείστηκαν και ζητήθηκε από τους κατοίκους να μην βγουν έξω. Γύρω στις 22:00, ειδικές μονάδες εισέβαλαν σε ένα σπίτι, αλλά μόλις τα μεσάνυχτα η περιοχή απελευθερώθηκε πλήρως και όλοι οι κάτοικοι μπόρεσαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ