Πώς ένα ψάρι ... αποκάλυψε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας ενός Youtuber!

Newsroom
Newsroom

Το πείραμα, ο youtuber και η έκπληξη...

Αυτή κι αν είναι... παράξενη είδηση!

Ο άνδρας που βρίσκεται πίσω από το Mutekimaru Channel, αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα με πρωταγωνιστή το ψάρι που έχει ως κατοικίδιο.

Πιο συγκεκριμένα, έφτιαξε ένα σύστημα ελέγχου για τα ψάρια του, ώστε να μπορούν να παίζουν Pokemon στο Nintendo Switch, όπου κολυμπούσαν πάνω από διαφορετικά πλακάκια που αντιπροσώπευαν κουμπιά στον υπολογιστή.

Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι…

Πιστεύεται ότι ο Ιάπωνας YouTuber ήθελε να δει αν τα ψάρια του θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν ένα βιντεοπαιχνίδι μόνα τους, και το σύστημά του λειτούργησε εξαιρετικά καλά, μέχρι που το σύστημα κατέρρευσε απροσδόκητα.

Τότε τα ψάρια κινήθηκαν ξανά στο κύριο μενού της κονσόλας και περιηγήθηκαν γρήγορα μέσα από μια σειρά περίπλοκων μενού, διαβάζοντας ακόμη και μια σελίδα με όρους και προϋποθέσεις και στέλνοντας στον ιδιοκτήτη τους ένα email.

Στη συνέχεια κατέληξαν τελικά σε μια σελίδα που περιείχε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του ιδιοκτήτη τους και όλα αυτά σε μια ζωντανή ροή που ήταν ελεύθερα διαθέσιμη σε όλους.

Ο YouTuber χρησιμοποίησε μια κάμερα και ένα ειδικό λογισμικό παρακολούθησης για να μπορέσουν τα ψάρια του να παίξουν το παιχνίδι.

Τα ψάρια είχαν ολοκληρώσει ένα προηγούμενο παιχνίδι της σειράς Pokemon σε μόλις 3.000 ώρες.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ