Πρίγκιπας Φίλιππος: Το παρασκήνιο πίσω από την επίσκεψη του Κάρολου στο νοσοκομείο

Πρίγκιπας Φίλιππος: Το παρασκήνιο πίσω από την επίσκεψη του Κάρολου στο νοσοκομείο

Υπενθυμίζεται ότι ο Φίλιππος εισήχθη την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο

Να έρθει κοντά του ζήτησε από τον γιο του πρίγκιπα Κάρολο, ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος παραμένει στο νοσοκομείο για 13η ημέρα. Όπως υποστήριξε ο πρώην εκπρόσωπος της βασίλισσας Ντίκι Άρμπιτερ, ο 99χρονος Δούκας του Εδιμβούργου ζήτησε την παρουσία του γιου του στο νοσοκομείο του Λονδίνου, το περασμένο σαββατοκύριακο. Ο Άρμπιτερ που υπηρέτησε τη βασίλισσα από το 1988 έως το 2000, είπε ότι ο Φίλιππος ανησυχεί για το μέλλον της βασιλικής οικογένειας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φίλιππος εισήχθη την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο απρογραμμάτιστα, ενώ αρχικά δεν είχε αναφερθεί η αιτία που κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του, ενώ μία εβδομάδα μετά τα Ανάκτορα ανακοίνωσαν ότι ο 99χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ λαμβάνει θεραπεία για λοίμωξη. Πρόκειται για την πιο μακροχρόνια νοσηλεία του Δούκα, ενώ το 2013 είχε νοσηλευθεί 11 ημέρες μετά την επέμβαση στην κοιλιά του.

Ο Άρμπιτερ είπε σε τηλεοπτική εκπομπή όπου εμφανίστηκε: "Νομίζω ότι η επίσκεψη του πρίγκιπα της Ουαλίας έγινε έπειτα από παράκληση του Δούκα. Για να σας δώσω να καταλάβετε, ο άνθρωπος είναι 99 χρονών, νοσηλεύεται με λοίμωξη. Εγώ πιστεύω ότι θα πάρει εξιτήριο, θα βγει και θα επιστρέψει στο Ουίνδσορ. Αλλά κάποια στιγμή θα πεθάνει και απλώς έλεγε στον Κάρολο "μια μέρα θα είσαι εσύ ο επικεφαλής της οικογένειας".

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Κάρολος έμεινε κοντά στον πατέρα του 30 λεπτά και όταν έφυγε, είχε δάκρυα στα μάτια. Εικάζεται ότι ο Δούκας της Κορνουάλης δεν είχε δει τον πατέρα του από πριν από τα Χριστούγεννα λόγω των περιορισμών του κορονοϊού, με τον πρίγκιπα Φίλιππο να διαμένει με τη βασίλισσα στη "φούσκα" τους στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Η φωτό από το EPA

 

 

Δείτε επίσης: 

Πρίγκιπας Φίλιππος: Ανησυχία για την υγεία του - Παραμένει για 12 ημέρες στο νοσοκομείο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ