Ξεκίνησε τα σχέδια για τη διαδοχή του ο βασιλιάς Κάρολος

Newsroom
Newsroom

Άκρως μυστικές οι κινήσεις του από τον πρίγκιπα Χάρι

Ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό της διαδοχής του, αλλά κρατά τις λεπτομέρειες «άκρως μυστικές» από τον γιο του, πρίγκιπα Χάρι, σύμφωνα με ειδικό επί των βασιλικών θεμάτων.

Ο 75χρονος μονάρχης μετά την διάγνωση του με καρκίνο φέρεται να έχει ξεκινήσει να καταστρώνει τα σχέδια για το μέλλον της μοναρχίας. Σύμφωνα με τον ειδικό σε βασιλικά θέματα και συγγραφέα Τομ Κουίν, η προβληματική υγεία του Καρόλου τον ώθησε να επεξεργαστεί ένα συγκεκριμένο σχέδιο για το πότε θα έρθει η ώρα να παραδώσει τα ηνία στον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

«Ο σχεδιασμός της διαδοχής είναι άκρως απόρρητος και κανείς δεν εμπιστεύεται τον Χάρι να συμμετέχει σε αυτόν, για τον απλούστατο λόγο ότι αν νιώσει ότι τον προσβάλλουν με οποιονδήποτε τρόπο ή ότι δεν του δίνουν αυτό που πιστεύει ότι του αξίζει, θα τρέξει κατευθείαν στα μέσα ενημέρωσης» δήλωσε στην εφημερίδα Mirror ο Τομ Κουίν.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος θα «γυρνούσε στον τάφο του» αν ήξερε ότι ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έδωσαν στα παιδιά το επίθετό του
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει τη δική του προσωπική αναταραχή. Γνωρίζει καλά τον αδελφό του και σίγουρα δεν θα του επιτρέψει να ξαναμπεί με άνεση στην οικογένεια, καθώς δεν τον εμπιστεύεται», δήλωσε στο Fox News η σχολιάστρια, Helena Chard.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο δούκας του Σάσεξ, 39 ετών, μίλησε για τη διάγνωση του καρκίνου του πατέρα του σε συνέντευξή του στο «Good Morning America», όπου άφησε να εννοηθεί ότι τα πρόσφατα προβλήματα υγείας θα μπορούσαν να έχουν «επανενωτική επίδραση» στην οικογένειά του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ότι η βασιλική οικογένεια «δεν ενθουσιάστηκε» με την απόφαση του πρίγκιπα, Χάρι να μιλήσει για την απειλούμενη υγεία του πατέρα του στην εθνική τηλεόραση.

 

Πηγή: eleftherostypos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ