300.000 ευρώ για το δημοτικό γήπεδο Γερανίου

Την σύμβαση 300.000 για την «Αποκατάσταση αγωνιστικού χώρου δημοτικού γηπέδου Γερανίου» υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης

Σε όλη την Κρήτη κατασκευάστηκαν και κατασκευάζονται αθλητικές υποδομές από την Περιφέρεια Κρήτης ενώ προγραμματίζονται και άλλες προς όφελος ιδιαίτερα της νεολαίας μας που παρακινείται να ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Αυτό δήλωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ευρισκόμενος στη Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου όπου υπέγραψε την σύμβαση για την «Αποκατάσταση αγωνιστικού χώρου του δημοτικού γηπέδου Γερανίου» με προϋπολογισμό 300.000 χιλ. ευρώ.

Η σύμβαση υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαρίας Λιονή, του Δημάρχου Ρεθύμνου Γιώργου Μαρινάκη, του Προέδρου της τοπικής κοινότητας Γερανίου Ανδρέα Κλαψινού, του Προέδρου του αθλητικού ομίλου Γερανίου Νίκου Νικολακάκη, του εκπροσώπου της κατασκευαστικής εταιρείας «Μ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε» και του στελέχους της διεύθυνσης τεχνικών έργων Μάνου Γωνιανάκη.

Ο Περιφερειάρχης επεσήμανε παράλληλα ότι η Περιφέρεια Κρήτης εντός της επόμενης τριετίας θα έχει ολοκληρώσει και παραδώσει προς χρήση όλες τις προγραμματισμένες αθλητικές υποδομές που υλοποιεί στο νησί .

Από την πλευρά τους ο Δήμαρχος Ρεθύμνου αλλά και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γερανίου ευχαρίστησαν δημόσια τον Περιφερειάρχη για το σημαντικό αθλητικό έργο που θα υλοποιηθεί στο Γεράνι προς όφελος της νεολαίας στην ευρύτερη περιοχή.

Το έργο

Στον αγωνιστικό χώρο, θα γίνει αντικατάσταση του παλιού συνθετικού χλοοτάπητα με νέο τελευταίας γενιάς,  που θα είναι δίχρωμος σε δυο αποχρώσεις. Στον αγωνιστικό χώρο θα γίνει στρώσιμο με αδρανή υλικά για να δοθούν κλίσεις, θα κατασκευαστεί κανάλι για την απορροή όμβριων, ώστε να μπορέσει η νέα επιφάνεια του γηπέδου να υποδεχτεί τον νέο συνθετικό χλοοτάπητα σε σταθερό και διαμορφωμένο έδαφος.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ