Άγιο είχε οδηγός μετά από τροχαίο
Ευτυχώς ο οδηγός δεν τραυματίστηκε σοβαρά
Τον χάρο με τα μάτια του είδε τα ξημερώματα της Κυριακής ένας οδηγός μετά από τροχαίο σε επαρχιακό δρόμο με κατεύθυνση προς το Κολυμπάρι.
Ο οδηγός συγκεκριμένα, έκανε την διαδρομή Επισκοπή – Κολυμπάρι περίπου μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα, σε έναν δρόμο στον οποίο υπάρχουν μπάζα και χώματα από τις 25 Φεβρουαρίου!
Χθες ωστόσο, η βροχή είχε ως αποτέλεσμα ο δρόμος να γεμίσει λάσπες και να είναι πάρα πολύ ολισθηρός.
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο οδηγός του αυτοκινήτου στο zarpanews.gr, είχε αναπτύξει πολύ χαμηλή ταχύτητα καθώς γνωρίζει καλά τον δρόμο και την κατάστασή του τον τελευταίο και πλέον μήνα.
Ο οδηγός μόλις είδε ένα άλλο όχημα να έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση, πάτησε φρένο και αμέσως το αυτοκίνητο “δίπλωσε”, σύρθηκε για αρκετά μέτρα με το πλάι με αποτέλεσμα τελικά να τουμπάρει. Ευτυχώς ο οδηγός δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ το αυτοκίνητο υπέστη αρκετές υλικές ζημιές.
- Στο Ηράκλειο το 10ο Ελληνο-Ρωσικό Συνέδριο BIONANOTOX 2019
- Βαρθολομαίος: Η Κρήτη αποτελεί πνευματικό φυτώριο
- Ενημέρωση για τους υποψηφίους από το δήμο Κισσάμου