Αγωνία για κτηνοτρόφο στο Λασίθι

Αγωνία για κτηνοτρόφο στο Λασίθι

Έχει να δώσει σημεία ζωής σχεδόν δύο ημέρες

Μεγάλη κινητοποίηση βρίσκεται σε εξέλιξη από τις αρχές για κτηνοτρόφο στο Οροπέδιο Λασιθίου που έχει να δώσει σημεία ζωής από χθες και ενώ στην περιοχή επικρατούν ακραίες καιρικές συνθήκες λόγω της κακοκαιρίας "Ελπίδα".

Ο κτηνοτρόφος που σύμφωνα με πληροφορίες,  έχει την μάντρα με τα ζώα του ανάμεσα σε Καμινάκι και Κατωφύγι (πλησιέστερα βρίσκεται ο δρόμος του Κατωφυγίου) στην περιοχή "Άγιος Μανόλης", έφυγε χθες από το σπίτι του και δεν επέστρεψε.

Θορυβημένοι από την εξέλιξη αυτή, η σύζυγος και ο αδερφός του, απευθύνθηκαν στη δημοτική αρχή Οροπεδίου Λασιθίου,  η οποία με την σειρά της ενημέρωσε αρμοδίως την Πυροσβεστική και την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κρήτης.

Ήδη για τον αγνοούμενο έχει στηθεί επιχείρηση,  με τη συνδρομή 7μελούς ομάδας της ΕΜΑΚ, ενώ στην περιοχή έχει σπεύσει και ο Διοικητής της, κ. Στέλιος Καλογιαννάκης.

Όλοι εύχονται να κυλήσουν ομαλά τα πράγματα και η κινητοποίηση για τον εντοπισμό του να έχει αίσια κατάληξη.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα έμπειρο κτηνοτρόφο που ξέρει καλά την περιοχή. Ωστόσο η ανησυχία είναι έντονη, καθώς στην περιοχή έχει πέσει πολύ χιόνι.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ