Άλλαζε τις πινακίδες για να γλυτώσει τα τέλη κυκλοφορίας

Newsroom
Newsroom

Από το φορτηγό στο ΙΧ αυτοκίνητο!

«Λαβράκι» έβγαλε χθες η Ομάδα Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Τροχαίας Αγίου Νικολάου σε έλεγχο που έγινε σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου. Συγκεκριμένα, ένας Έλληνας εντοπίστηκε την Πέμπτη από αστυνομικούς του Τμήματος  σε περιοχή του Δήμου να οδηγεί όχημα ΙΧ το οποίο και είχε θέσει σε ακινησία έχοντας καταθέσει ηλεκτρονικά τις πινακίδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΝΑΤΟΛΗΣ που επιβεβαίωσε ο Διοικητής της Τροχαίας Αγ. Νικολάου Πέτρος Ζερβάκης, ο εν λόγω άνδρας, με καταγωγή από περιοχή του νομού Λασιθίου, εντοπίστηκε να έχει αφαιρέσει τις πινακίδες από φορτηγό όχημα και να τις έχει τοποθετήσει στο ΙΧ αυτοκίνητο, προκειμένου να γλιτώσει έτσι από την πληρωμή τελών κυκλοφορίας, ασφάλειας, κλπ.

Σε ενδελεχή έλεγχο που έγινε χθες από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Τροχαίας Αγίου Νικολάου διαπιστώθηκε η σχετική παράβαση, που θα αναγκάσει τον θύτη να πληρώσει, λόγω φορολογικών και τροχονομικών παραβάσεων, χρηματικό πρόστιμο της τάξεως των 13.500 ευρώ (10 χιλιάδες από την Εφορία για κίνηση οχήματος που θα έπρεπε να βρίσκεται σε ακινησία και 3 χιλιάδες για τη μετάθεση πινακίδων από το το φορτηγό στο ΙΧ αυτοκίνητο).

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ