Άλλος έχει το όνομα... κι άλλος έχει τη "χάρη"

Άλλος έχει το όνομα... κι άλλος έχει τη "χάρη"

Μπορεί ορισμένες περιοχές να είναι στο "μικροσκόπιο" για τις έκνομες συμπεριφορές και τα όπλα όμως, δεν έχουν μόνο αυτές ... τη χάρη!

Τα γεγονότα που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στο Χάρακα καταδεικνύουν με τον πιο εύγλωττο τρόπο ότι η μάστιγα των όπλων είναι παντού και μάλιστα δεν "πτοείται" ούτε από τις υπουργικές προειδοποιήσεις!

Δεν είναι λοιπόν μόνο ο Μυλοπόταμος, είναι κι άλλες περιοχές κι αυτό η Αστυνομία το γνωρίζει καλά, γι'αυτό και σε κάθε ευκαιρία τονίζει τις αδυναμίες της και ζητά ενίσχυση προσωπικού σε συγκεκριμένες περιοχές, μετ'επιτάσεως.

Το μέλλον θα δείξει, αν αφενός η Αστυνομία καταφέρει να πατάξει το μεγάλο βραχνά των όπλων κι αν, αφετέρου, η ίδια η Κοινωνία καταφέρει να περιθωριοποιήσει τα στοιχεία που κάθε λίγο προκαλούν προβλήματα.

Ηδη εκπονείται από την Αστυνομία ένα σχέδιο το οποίο θα αναφέρεται σε όλες τις περιοχές της Κρήτης όπου η έκνομη δραστηριότητα είναι έντονη. Εξάλλου όπως έχει γράψει ήδη το cretalive δεν θα έχουμε αυτές τις αστυνομικές επιχειρήσεις μόνο στον Μυλοπόταμο αλλά και αλλου.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ