Άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων των τεχνολόγων ακτινολόγων, ζητά το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ

Άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων των τεχνολόγων ακτινολόγων, ζητά το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ

Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων των τεχνολόγων ακτινολόγων, ζητά  - μέσω ανακοίνωσης - το Σωματείο Εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ, καταγγέλλοντας ότι είναι "απλήρωτοι 9 μήνες". 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Το Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ καταγγέλλει τη διοίκηση του ΠΑΓΝΗ για τους απλήρωτους 9 μήνες δεδουλευμένων που χρωστάει στους τεχνολόγους των τμημάτων Ακτινοθεραπείας, Αξονικού Τομογράφου, Μαγνητικού Τομογράφου, Πυρηνικής Ιατρικής και Υπερήχου.

Η μη καταβολή των δεδουλευμένων και οι δραματικές ελλείψεις προσωπικού,  ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης των εργαζομένων.

Οι συνάδελφοι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τη διοίκηση από τις 12 του Φλεβάρη ότι αν δεν πληρωθούν δεν θα συνεχίσουν να προσφέρουν εργασία από 1/3 για τη συνέχιση της ολοήμερης λειτουργίας των παραπάνω τμημάτων.

Την ευθύνη για αυτήν την κατάσταση φέρει η διοίκηση, που ενώ είναι ενήμερη, δεν βρήκε λύση στο ζήτημα. Φέρει τεράστια ευθύνη για τα εκατοντάδες ραντεβού που ακυρώνονται καθημερινά από τα συγκεκριμένα τμήματα εν μέσω πανδημίας και για την ταλαιπωρία των ασθενών με σοβαρά νοσήματα. Φέρει τεράστια ευθύνη που αφήνει εργαζόμενους να δουλεύουν χωρίς να αμείβονται.

Απαιτούμε:

  • Την άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων.
  • Την στελέχωση των τμημάτων με μόνιμο προσωπικό για την ολοήμερη λειτουργία του νοσοκομείου.
  • Την άμεση λειτουργία των τμημάτων και εξυπηρέτηση όλων των ραντεβού.
  • Δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλους.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ