Ανακοινώθηκε η νικήτρια του πρώτου Business Incubator

Ανακοινώθηκε η νικήτρια του πρώτου Business Incubator

Νικήτρια αναδείχθηκε η Μαργιάννα Τζεβελέκου, με μια επιχειρηματική ιδέα που εντυπωσίασε και παράλληλα συγκίνησε όλους τους κριτές

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 ανακοινώθηκε η νικήτρια του πρώτου Business Incubator(εκκολαπτήριο επιχειρήσεων) Κρήτης. Μια δράση που υποστηρίζεται υπερήφανα από τον οργανισμό Women Do Business και έχει σαν στόχο να στηρίξει νέες startups για να ξεκινήσουν την επιχειρηματική τους πορεία. Γυναίκες που έχουν μία ιδέα και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την υλοποίηση του ονείρου τους. 

Το ταξίδι του πρώτου Business incubator, ξεκίνησε στα μέσα Μαΐου και έπειτα από αρκετές συμμετοχές, τρεις ήταν αυτές που κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές. Πρόκειται για τις Μαργιάννα Τζεβελέκου, Μαρία Φιορέντζη και Μαρία Αγογλωσσάκη, τρεις δυναμικές γυναίκες που πίστεψαν στην επιχειρηματική τους ιδέα και βρήκαν το θάρρος να την πουν με σκοπό να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους. 

Έτσι λοιπόν, την περασμένη Τετάρτη στον φιλόξενο πολυχώρο του café Hugs, έγινε η παρουσίαση των τριών επιχειρηματικών ιδεών. Κριτές ήταν οι Μαρία Νταγλέρη, δημιουργός της Dagleris coaching and training και σύμβουλος μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η Μάγδα Κατόπη, σύμβουλος εταιρικής ανάπτυξης και  επικοινωνίας και συμμετέχων σε εξειδικευμένα προγράμματα και δομές καθοδήγησης νέων δυνητικών επιχειρήσεων. Φυσικά από την κριτική επιτροπή του πρώτου business incubator στην Κρήτη, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι συνιδρύτριες του Women Do Business, Έρη Παυλάκη & Νατάσα Γρηγοράκη.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Μαργιάννα Τζεβελέκου, με μια επιχειρηματική ιδέα που εντυπωσίασε και παράλληλα συγκίνησε όλους τους κριτές, αφού στόχος της είναι να μπορέσει να ιδρύσει ένα πρότυπο κέντρο εκμάθησης ξένων γλωσσών για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, με μια ολιστική προσέγγιση και στηριζόμενο στην μη τυπική εκπαίδευση. Δεν μπορούμε όμως να μην αναφέρουμε και τις πολύ πρωτότυπες ιδέες των άλλων δύο συμμετεχόντων, της Μαρίας Φιορέντζη όπου η επιχειρηματική της ιδέα αφορά την διαχείριση αποβλήτων καφέ και της Μαρίας Αγογλωσσάκη που δημιουργεί μοναδικές και πολύ πρωτότυπες θήκες κινητών από βιτρό.

Η νικήτρια του business incubator Μαργιάννα Τζεβελέκου, κερδίζει δωρεάν Mentoring, δωρεάν Business Coaching, δωρεάν Λογιστική και Νομική Καθοδήγηση, δωρεάν Social Media εκπαίδευση για ένα χρόνο και πρόσβαση σε πανελλήνιους διαγωνισμούς και startup accelerators. Επίσης, το Women Do Business θέλοντας να στηρίξει την προσπάθεια και των άλλων δυο συμμετεχόντων, τους προσφέρει δωρεάν mentoring με σκοπό να σχηματοποιήσουν ένα business model canvas έτσι ώστε να έχουν ένα πιο ξεκάθαρο επιχειρηματικό πλάνο που θα τις βοηθήσει να δώσουν μια ολοκληρωμένη μορφή στην ιδέα και το όνειρό τους. 

Καλή επιτυχία σε όλες τις συμμετέχουσες σε αυτά τα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ