Αναστολές και παραιτήσεις στα νοσοκομεία του Λασιθίου - Τι λέει η ΔΥΠΕαρχης!

Δυσλειτουργίες καταγράφονται στα νοσοκομεία Νεάπολης και Αγίου Νικολάου - Πώς καλύπτονται οι εφημερίες

Στα προβλήματα που παρατηρούνται στα νοσοκομεία του Αγίου Νικολάου και της Νεάπολης μετά την εφαρμογή του μέτρου της αναστολής των υγειονομικών, αναφέρθηκε σε δηλώσεις της στην κάμερα του Cretalive η διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Λένα Μπορμπούδακη. 

Και το Cretalive έχει αναφερθεί στις δυσλειτουργίες που παρατηρούνται και στα δύο νοσοκομεία με τις εφημερίες να μην βγαίνουν ούτε με τις βασικές ειδικότητες και να καλύπτονται από γιατρούς του ΠΑΓΝΗ και του Βενιζελείου. 

"Στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου έχουμε αναστολές γιατρών και πρέπει να διαφυλάξουμε την εύρυθμη λειτουργία του ΤΕΠ. Το έργο αυτό υποστηρίζουν γιατροί από τη Νέαπολη, όπως χρειάστηκε και πέντε παθολόγοι από το ΠΑΓΝΗ να καλύψουν εφημερίες αλλά και γιατρός από το Βενιζέλειο". 

Σε σχέση πάντως με τη Νεάπολη η κα. Μπορμπουδάκη τόνισε ότι δεν υφίσταται καμία παραίτηση γιατρού, όπως ενημερώθηκε από τον διοικητή. 

"Αλίμονο αν δεν στηρίξουμε τα νοσοκομεία μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια για στελέχωσή τους για να καλύψουμε  τις ειδικότητες που έχουν ανάγκη" πρόσθεσε χαρακτηριστικά. 

 

 

Δείτε επίσης

Μετακινήσεις προσωπικού για να βγουν οι εφημερίες!

Ομαδική παραίτηση γιατρών στο Νοσοκομείο Νεάπολης

"Το νοσοκομείο Νεάπολης έχει ανάγκη τους γιατρούς του"
 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ