Αναζητείται ο δράστης που βασάνισε τον Τζακ και το Λεωνίδα

Αναζητείται ο δράστης που βασάνισε τον Τζακ και το Λεωνίδα

Συγκλονισμένοι ακόμα και οι αστυνομικοί που συγκεντρώνουν στοιχεία για την υπόθεση βασανισμού μικρών σκυλιών

Συνάντηση με τον Διοικητή της Ασφάλειας Χανίων είχε την Πέμπτη αντιπροσωπεία του φιλοζωικού συλλόγου Χανίων, μαζί με την πρόεδρο της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, Νατάσα Μπομπολάκη. 

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η πορεία των ερευνών και η λαϊκή απαίτηση, όπως αναφέρθηκε στον κ. Πάρη Χηνόπουλο, να βρεθεί ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στα Κεραμειά, που έγδαρε και κρέμασε δύο μικρά σκυλιά.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η κα. Μπομπολάκη, ο Διοικητής έδειχνε πραγματικά συγκλονισμένος από τη νέα υπόθεση βασανισμού και θανάτωσης ζώων ωστόσο δεν αποκάλυψε κανένα στοιχείο από την έρευνα που διενεργεί η αστυνομία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νατάσας Μπομπολάκη: 

Είδαμε σήμερα τον Διευθυντή της Ασφάλειας Χανίων κ. Πάρη Χηνόπουλο που έχει αναλάβει την έρευνα για τον εντοπισμό του στυγερού δολοφόνου που έγδαρε , έβγαλε τα νύχια και κρέμασε δυο δεσποζόμενα σκυλάκια, τον Τζάκ και τον Λεωνίδα στο χωριό Κοντόπουλα της περιοχής Κεραμειών.

Έδειχνε ο ίδιος πραγματικά συγκλονισμένος και όλοι οι παρευρισκόμενοι το εισπράξαμε ως αληθινό. Δεν μας είπε απολύτως τίποτα ως προς τα στοιχεία που έχουν κι αυτό προσωπικά το εισπράττω σαν στοιχείο της σοβαρότητας με την οποία ενεργούν .Θα μπορούσε κάλλιστα να μας "παραμυθιάσει".

Του θέσαμε διάφορες εκδοχές για το ποιος, που  πως αλλά ήταν σφίγγα και καλώς κατά την γνώμη μας . Μας είπε πόσες περιπτώσεις έχουν χαθεί ακριβώς επειδή βγαίνουν στοιχεία στον αέρα που δίνουν την ευκαιρία στο δράστη να πάρει τα μέτρα του .

Εμείς από πλευρά μας θα κρατάμε πάντα στην επικαιρότητα το θέμα μέχρι να βρεθεί ο δολοφόνος .

Θέλουμε να ειμαστε αισιόδοξοι οτι θα εχουμε την τυχη να δουμε το τερας αυτο που προέβη σε αυτή την τοσο φρικαλεα πραξη .Για να πραξουμε τα δέοντα.

Σύντομα θα ανακοινώσουμε τις επόμενες ενέργειες μας

Απο την πλευρά μας παροντες ήταν , η Εφη Τσεκμέζογλου ,πρόεδρος του συλλόγου Η Προστασία των Ζώων , η Ελισάβετ Ηλιάκη ,Πρόεδρος του συλλόγου ΚΥΝ-νία , η Iris Pabst ,Πρόεδρος του συυλλόγου Το Νησί και εγώ απο την Ομοσπονδία". 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ