Ανώγεια: Στον εισαγγελέα ο 29χρονος - Τι υποστηρίζει ο πατέρας του Γ. Ξυλούρη

Ανώγεια: Στον εισαγγελέα ο 29χρονος - Τι υποστηρίζει ο πατέρας του Γ. Ξυλούρη

 «Το κακό που βρήκε το σπίτι μου να μην τύχει ούτε στον εχθρό μου», αναφέρει ο Γιάννης Ξυλούρης

Μια ακόμα πράξη της υπόθεσης που συγκλονίζει από το βράδυ του Σαββάτου την Κρήτη,
παίχτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στ' Ανώγεια, με την κηδεία του 63χρονου μαντιναδολόγου Λευτέρη Καλομοίρη, στην ίδια εκκλησία που κηδεύτηκε χθες και ο 30χρονος κτηνοτρόφος, υπό την ισχυρή παρουσία αστυνομικής δύναμης.

Αργά το μεσημέρι, και κάτω από άκρα μυστικότητα, από την πίσω είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο 29χρονος γιος του Λευτέρη Καλομοίρη, που κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον Γιώργο Ξυλούρη, καθώς "θόλωσε" όταν είδε τον πατέρα του νεκρό.

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο Γιάννης Ξυλούρης, πατέρας του 30χρονου Γιώργου, υποστηρίζει πως ο γιος του δεν πυροβόλησε τον 63χρονο, καθώς, όπως είπε, «στα χέρια του παιδιού μου δε βρέθηκε πυρίτιδα».

Ο ίδιος συμπληρώνει πως «δεν είχαμε ποτέ διαφορές με την οικογένεια» και σημειώνει πως τα εγγόνια του πήγαιναν για εκμάθηση χορού στις σχολές του 63χρονου.
 «Στόχος μου είναι τώρα να αναθρέψω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου και το κακό που βρήκε το σπίτι μου να μην τύχει ούτε στον εχθρό μου» αναφέρει ο πατέρας του Γιώργου Ξυλούρη, που υποστήριξε ότι οι δύο οικογένειες δεν είχαν κτηματικές διαφορές και πως ο καβγάς το Σάββατο ξεκίνησε με αφορμή ένα παρκάρισμα.
Με πληροφορίες από flashnews.gr, naftemporiki.gr

Πηγή: flashnews.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ