Αντιδρά η γειτονιά στις εργασίες για εταιρεία τηλεπικοινωνιών

Αγαπητό cretalive,

Στην περιοχή Φορτέτσας και επι της οδού Πυθαγόρα,τις τελευταίες ημέρες εργολάβος εκτελεί εργασίες καλωδίωσης για λογαριασμό εταιρείας τηλεπικοινωνιών. Σε ερώτηση των περιοίκων προς τον αρμόδιο εργοδηγό της κατασκευαστικής εταιρείας για ενημέρωση τους, αλλα και για επίδειξη της σχετικής άδειας εργασιών που εκδόθηκε  από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου ήταν αρνητικός και άκρως εριστικός- ειρωνικός. 

Κατόπιν τούτου κλήθηκε η αστυνομία όπου στην επιτόπια παρουσία της υποχρέωσε τον εργοδηγό να παρουσιάσει τα απαιτούμενα έγγραφα εργασιων και ετσι διαπιστώθηκε ότι οι εργασίες που εκτελούσαν δεν συμβάδιζαν με τη εκδοθείσα άδεια. 

Ο εργολάβος λοιπόν εκτελεί εργασίες κατα βούληση ή όπως ανέφερε κατόπιν προφορικής έγκρισης των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου, χωρίς να ακολουθεί το εγκεκριμένο σκαρίφημα κατασκευών της εγκεκριμένης άδειας του Δήμου μας.

Ως εκ τούτου οι κάτοικοι της περιοχής, καλούν το Δήμο Ηρακλείου να επιβάλει στον εργολάβο, να εφαρμόσει τις υποδείξεις της χορηγούμενης απο το Δημοτικό Συμβούλιο άδειας, σεβόμενος την εργολαβία που ανέλαβε, την ιδιωτική περιουσία των κατοίκων της περιοχής και να μην αποδεχτεί τις παράλογες αιτιάσεις του που δεν πείθουν κανεναν. 

 

οι περίοικοι της οδού Πυθαγόρα -Φορτέτσας

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ