Από την Ρόδο στην Κρήτη: Η τραγική διαδρομή του ζευγαριού με κορωνοϊό

Από την Ρόδο στην Κρήτη: Η τραγική διαδρομή του ζευγαριού με κορωνοϊό

Στην Κρήτη δίνει τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή η γυναίκα του 78χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή στο Βενιζέλειο και κηδεύεται χωρίς κανέναν συγγενή να μπορεί να τον αποχαιρετήσει

Μεγαλύτερες από τις αρχικές διαστάσεις παίρνει η ιστορία του 78χρονου άνδρα από τη Ρόδο, θύμα του κορωνοϊού, που άφησε την τελευταία του πνοή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Όπως έγραψε το cretalive, το γραφείο τελετών που ανέλαβε τις διαδικασίες για την ταφή του ενημερώθηκε ότι όλοι οι συγγενείς είναι σε καραντίνα και ότι ο άτυχος άνδρας θα πρέπει να ταφεί στην Κρήτη, χωρίς κανένας από τους δικούς του να μπορεί να τον "αποχαιρετήσει" όπως θα ήθελε. 

Την ίδια ώρα, αποκαλύπτεται ότι και η σύζυγος του 78χρονου, η οποία επίσης προβλήθηκε από κορωνοϊό, δίνει εδώ και μέρες την δική της μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Μάλιστα το απόγευμα της Τρίτης μεταφέρθηκε και αυτή από την Ρόδο στην Κρήτη, και στην ΜΕΘ COVID του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. 

Η γυναίκα διακομίστηκε επίσης στο Ηράκλειο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της και χωρίς κανένας από την μεγάλη, όπως λένε οι πληροφορίες, οικογένειά της να μπορεί να την ακολουθήσει στο ταξίδι αυτόΦωτογραφία EUROKINISSI
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ