Μικροπροβλήματα από την κακοκαιρία και στη Σητεία: Τα νερά παρέσυραν ΙΧ στη Μαριδάτη

Ευτυχώς στο όχημα δεν υπήρχαν επιβαίνοντες

Προβλήματα, ευτυχώς μέχρι στιγμής ελεγχόμενα, καταγράφονται και στη Σητεία από την έντονη κακοκαιρία που πλήττει την Κρήτη, με τα ορμητικά νερά να προκαλούν προβλήματα σε δρόμους και περιουσίες.

Στην περιοχή Μαριδάτη, τα ορμητικά νερά παρέσυραν ένα αυτοκίνητο. Στο σημείο υπήρξε άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Ευτυχώς, στο όχημα δεν υπήρχαν επιβαίνοντες.

Μιλώντας στο Cretalive, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Σητείας Νίκος Φυγετάκης ανέφερε ότι υπάρχουν προβλήματα στην περιοχή, ωστόσο μέχρι στιγμής η κατάσταση παραμένει ελεγχόμενη, με τις αρμόδιες υπηρεσίες να βρίσκονται σε επιφυλακή.

Την ίδια ώρα, μικροπροβλήματα έχουν προκληθεί και στο Παλαίκαστρο, όπου τα ορμητικά νερά έχουν παρασύρει και μεταφέρει φερτά υλικά στους δρόμους, δυσχεραίνοντας την κυκλοφορία.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση