Απολογισμός της ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ για τη διευρυμένη συνεδρίαση

Newsroom
Newsroom

Η συζήτηση που αναπτύχθηκε επικεντρώθηκε στον απολογισμό των εκλογών του Μαΐου και τον σχεδιασμό του οδικού χάρτη και των συγκεκριμένων δράσεων, για τη δεύτερη εκλογική μάχη στις 25 Ιουνίου

Με μεγάλη επιτυχία και σε κλίμα ενωτικό, πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ (Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023), η συνεδρίαση της Διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ, με εισηγητή το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Κ. Ζαχαριάδη, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνονται ακόμη τα εξής:

"Στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι 11 υποψήφιοι βουλευτές/τριες, οι Συντονιστές των ΟΜ, τα μέλη της ΚΕ, η υπεύθυνη από το Οργανωτικό Ελένη Γιακουμάκη, στελέχη και προσωπικότητες από την Αριστερά, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, το συνδικαλισμό. 

ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου διευρυμένη νομαρχιακή επιτροπή

Η συζήτηση που αναπτύχθηκε επικεντρώθηκε στον απολογισμό των εκλογών του Μαΐου και τον σχεδιασμό του οδικού χάρτη και των συγκεκριμένων δράσεων, για τη δεύτερη εκλογική μάχη στις 25 Ιουνίου.

Κοινή συνισταμένη σχεδόν όλων των τοποθετήσεων, ήταν η απόφαση να αγωνιστούμε, με σχέδιο, όραμα και αποφασιστικότητα,  ώστε να ανατραπεί ο συσχετισμός που καταγράφηκε στις εκλογές του Μαΐου. 

ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου διευρυμένη νομαρχιακή επιτροπή

Είναι η ιστορική ευθύνη μας σήμερα: Να αφήσουμε πίσω μας το πένθος, και να ανασυγκροτηθούμε άμεσα. Τώρα. Χωρίς καμιά καθυστέρηση. Και φυσικά να δώσουμε τη μάχη. Δεν έχουμε δικαίωμα στην παραίτηση. Δεν έχουμε δικαίωμα στην εσωστρέφεια. Το μόνο μας όπλο και στρατηγική: να ανοιχτούμε στο λαό, να τον αφουγκραστούμε και να επικοινωνήσουμε το πρόγραμμά μας. Να κάνουμε την ανατροπή".

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ