Αποπειράθηκαν να καούν ζωντανοί στο ίδιο τους το σπίτι, λόγω απόγνωσης!

Newsroom
Newsroom

Ένα ανθρώπινο δράμα ήρθε στο φως

Συγκλονίζει το οικογενειακό δράμα που αποκαλύφθηκε πίσω από την εκδήλωση φωτιάς σε κατοικία ηλικιωμένου ζευγαριού, σε περιοχή της Κρήτης. Η έρευνα των Αρχών (την προανάκριση διενεργεί το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας) οδήγησε σε ανατροπή των αρχικών εκτιμήσεων καθώς όλα τα ευρήματα κατατείνουν στο συμπέρασμα ότι η φωτιά τελικά δεν προκλήθηκε από κάποια αναμμένη ηλεκτρική συσκευή, ούτε προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα ή άλλη αιτία, αλλά ήταν αποτέλεσμα εμπρηστικής ενέργειας.

Και είναι ακόμα πιο ανατριχιαστικό το κίνητρο αυτής της εμπρηστικής ενέργειας αφού τη φωτιά φέρεται να προκάλεσε η ηλικιωμένη γυναίκα με σκοπό τόσο η ίδια όσο και ο κατάκοιτος σύζυγος της να παραδοθούν στις φλόγες και μέσω αυτών στη …λύτρωση του θανάτου.

Μία σοκαριστική παραδοχή που καταδεικνύει που μπορεί να φθάσει μέσα στην απόγνωση και στην απελπισία του ένας άνθρωπος, ακόμα και στη ..δύση της ζωής του. Η ηλικιωμένη φέρεται να έριξε οινόπνευμα παντού και να έβαλε τη φωτιά, αποφασισμένη να δώσει ένα τέλος, ακόμα και μαρτυρικό, σε όσα ζούσαν.

Λόγω των καπνών που εισέπνευσαν και οι δύο χρειάστηκε να διακομιστούν στο νοσοκομείο. Ο άνδρας, η υγεία του οποίου ήταν ήδη βεβαρημένη, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, ενώ η ηλικιωμένη αντιμετωπίζει επίσης κάποια προβλήματα, όμως δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Ωστόσο βρίσκεται αντιμέτωπη με κακουργηματική κατηγορία για εμπρησμό από πρόθεση από τον οποίο θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο νοσοκομείο μετέβη η αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι η ηλικιωμένη πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ