Βαθιά η θλίψη στο Λιμενικό Σώμα για την απώλεια του Σημαιοφόρου

Newsroom
Newsroom

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Λιμενικό Σώμα στην Κρήτη μετά την απώλεια του Σημαιοφόρου Νικολάου Κορνάρου. Σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης αναφέρει:

"Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον πρόωρο και αδόκητο χαμό του συναδέλφου μας Σημαιοφόρου Λ.Σ. Κορνάρου Νικολάου.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό Παράδεισο να έχει και αιωνία του η μνήμη".

Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος αναφέρει:

"Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος [ΠΟΕΠΛΣ] εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για την απώλεια του συναδέλφου μας Σημαιοφόρου Λ.Σ. ΚΟΡΝΑΡΟΥ Νικόλαου.

Ο Νίκος κατατάχθηκε στη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων το 1995, υπηρετούσε στην 7η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. και υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός, ευγενής και σεμνός συνάδελφος.

Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του".

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ