Βραβεία για τις ομάδες σε Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στο Ηράκλειο

Βραβεία για τις ομάδες σε Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στο Ηράκλειο
Newsroom
Newsroom

Τη σεζόν 2021-2022 οι ομάδες της FIRST® διερεύνησαν το μέλλον των μεταφορών.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 22 Μαΐου 2022, ο Διαγωνισμός “FIRST® LEGO® League Explore Ηρακλείου” που φιλοξένησε ομάδες της περιοχής καθώς και ομάδες από την Ιεράπετρα και αποτέλεσε μια συνδιοργάνωση της Eduact με τα 20ο & 56ο Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία Ηρακλείου.

Τη σεζόν 2021-2022 οι ομάδες της FIRST® διερεύνησαν το μέλλον των μεταφορών. Από την αποστολή πακέτων σε αγροτικές και αστικές περιοχές, μέχρι την παροχή βοήθειας σε καταστροφές και την αεροπορική διαμετακόμιση υψηλής τεχνολογίας, οι ομάδες σκέφτηκαν τρόπους ταχύτερους, πιο αξιόπιστους, χωρίς αποκλεισμούς και βιώσιμες καινοτομίες στις μεταφορές που συνδέουν και αναπτύσσουν καλύτερα κοινότητες και οικονομίες σε όλο τον κόσμο.

Στο Διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν ομάδες, στην κατηγορία του Explore ( 6 έως 10 χρονών ) και απονεμήθηκαν βραβεία σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες. Όλα τα βραβεία ήταν μη διαγωνιστικά.

Οι ομάδες που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό ήταν οι : Robostar, Ρομπο-Σύφουνες, Ρομπο-Μηχανικοί, Ρομπο Aστέρια, Ρομπο - Δημιουργοί, Μηχανικοί Αστραπή, Fast Team, Αχτύπητοι Κεραυνοί.

Στον Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής παρευρέθηκε ο επίτιμος καλεσμένος Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Αντώνης Περισυνάκης ο οποίος παρακολούθησε και θαύμασε τις προσπάθειες των παιδιών και βράβευσε όλες τις ομάδες.

Μάθετε περισσότερα για τους Διαγωνισμούς εδώ: https://firstlegoleague.gr/Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ