Βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου

Βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου

Ο 34χρονος είχε συλληφθεί τη Δευτέρα

Κρεμασμένος μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, βρέθηκε γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα ένας άντρας 34 ετών. Συγκεκριμένα, βρέθηκε νεκρός σε χώρο προσωρινής κράτησης όπου είχε μεταφερθεί έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία της σύλληψης. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν μόνος του σε αυτό το χώρο και έκοψε ένα κομμάτι από την κουβέρτα και έδωσε, δια του απαγχονισμού, τέλος στη ζωή του. 

Ο νεαρός που είχε συλληφθεί τη Δευτέρα για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν. Έως αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, ωστόσο ο 34χρονος, γνώριμος των διωκτικών αρχών τα τελευταία χρόνια για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών, αποτελεί μία τραγική περίπτωση ανθρώπου που ζούσε στο περιθώριο, δίνοντας τη δική του καθημερινή μάχη μέσα στον απατηλό κόσμο των ουσιών. 

Ο άνδρας είχε συλληφθεί προ ημερών για κλοπή ενός αυτοκινήτου με εργαλεία αξίας 2.500 ευρώ, τα οποία πούλησε, ωστόσο μια μαρτυρία οδήγησε την ΕΛ.ΑΣ. σε ένα ακατοίκητο κτίσμα όπου ο 34χρονος είχε καταλύσει το τελευταίο διάστημα.

Σε κατάσταση σοκ είναι οι αστυνομικοί που τον βρήκαν απαγχονισμένο και διαπίστωσαν ότι είχε ξεψυχήσει. Παρά το γεγονός ότι συχνά-πυκνά οι δρόμοι τους διασταυρώνονταν λόγω της παραβατικής συμπεριφοράς του άνδρα, η τραγική εξέλιξη του χαμού ενός νέου ανθρώπου σόκαρε και στενοχώρησε τους αστυνομικούς, 

Σημειώνεται ότι λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, τα κρατητήρια είναι κλειστά και δε δέχονται κρατούμενους, γι'αυτό και ο 34χρονος βρισκόταν στον ξεχωριστό χώρο κράτησης, σε άλλο όροφο του κτιρίου, εκεί όπου στεγάζονται τα γραφεία της Ασφάλειας.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ