Δεκτή η ένσταση για τους πραγματογνώμονες στην υπόθεση της Μελίνας

Δεκτή η ένσταση για τους πραγματογνώμονες στην υπόθεση της Μελίνας

Στις 16 Φεβρουαρίου η συνέχεια της δίκης - Απορρίφθηκε το αίτημα της πολιτικής αγωγής για διορισμό νέων πραγματογνωμόνων εκτός Κρήτης

Δεκτή έγινε από το δικαστήριο η ένσταση με την οποία η πολιτική αγωγή ζήτησε την ακύρωση των τριών νέων πραγματογνωμοσυνών που έγιναν με εντολή του δικαστηρίου, για την υπόθεση θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη.
 
Όπως έγραψε νωρίτερα το cretalive, η πολίτικη αγωγή ζήτησε την ακύρωση διότι κατά την ενεργεία των πραγματογνωμοσυνών που έγιναν θα έπρεπε να έχουν γνωστοποιηθεί το που και το ποτέ γίνονται στους τεχνικούς σύμβουλους και των δυο πλευρών, ώστε να παρίστανται κάτι που δεν έγινε.
 
Σημειώνεται μάλιστα ότι μεταξύ των συνηγόρων υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής υπήρξε ένταση για το εάν οι πραγματογνώμονες θα είναι από την Κρήτη ή εκτός νησιού,
 
Το δικαστήριο ωστόσο απέρριψε το αίτημα αυτό της πολιτικής αγωγής,  για τον διορισμό δηλαδή  νέων πραγματογνωμόνων εκτός Κρήτης, κάτι που σημαίνει ότι οι τρεις πραγματογνώμονες επαναδιορίζονται.
 
Μετά την εξέλιξη αυτή, η δίκη διεκόπη για τις 16 Φλεβάρη, προκειμένου να συνεννοηθούν οι πραγματογνώμονες με τους τεχνικούς συμβούλους για τη σύνταξη της πραγματογνωμοσύνης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ