«Δεν φθάνει που έχασα την περιουσία μου, κατηγορούμαι και από πάνω»

«Δεν φθάνει που έχασα την περιουσία μου, κατηγορούμαι και από πάνω»

Ενώπιον της αρμόδιας ανακριτικής Αρχής βρέθηκε ο ιδιοκτήτης οινοποιείου στην Μεσσαρά, το οποίο πριν από περίπου τρία χρόνια καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά

 

«Δεν φθάνει που έχασα την περιουσία μου και έχω καταστραφεί, με κατηγορείτε και από πάνω» φέρεται να υποστήριξε ενώπιον της αρμόδιας ανακριτικής Αρχής ο ιδιοκτήτης οινοποιείου στην Μεσσαρά, το οποίο πριν από περίπου τρία χρόνια καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε μετά από έκρηξη.

Η πετρόκτιστη μονάδα-κόσμημα είχε ισοπεδωθεί από την έκρηξη. Το ωστικό κύμα προκάλεσε ζημιές σε παρακείμενα σπίτια, πόρτες αποκολλήθηκαν, τζαμαρίες έσπασαν. Ενδεικτικό της ισχυρής έκρηξης ήταν ότι ο εκκωφαντικός θόρυβος ακούστηκε σε μεγάλη χιλιομετρική ακτίνα όπως και οι φλόγες που ξεπήδησαν και έκαιγαν επί ώρες. Τότε, ο ιδιοκτήτης είχε αναφέρει ότι απουσίαζε από την περιοχή καθώς βρισκόταν σε κοινωνική εκδήλωση στο Ηράκλειο.

Όμως η προανάκριση έδειξε κακόβουλη ενέργεια και τελικά ο ιδιοκτήτης από παθόντας βρέθηκε στη θέση του κατηγορούμενου καθώς σε βάρος του ασκήθηκαν διώξεις για εμπρησμό από πρόθεση από τον οποίο θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο. Τρία χρόνια μετά, ο νεαρός επιχειρηματίας απολογήθηκε σήμερα, εκθέτοντας διεξοδικά τις θέσεις και τους ισχυρισμούς του, εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός ότι βρίσκεται στη θέση του κατηγορούμενου παρά το γεγονός ότι έπαθε τέτοια ζημιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μοναδικός περιοριστικός όρος που επιβλήθηκε ήταν αυτός της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

 

Δείτε επίσης:

Ισχυρή έκρηξη αναστάτωσε τη Μεσαρά - Μεγάλη φωτιά σε ρακοκάζανο

Από παθών... κατηγορούμενος για τον εμπρησμό του οινοποιείου του

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Πηγή φωτογραφίας patris.gr 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ