Διαδικτυακή ομιλία για τον ιατρικό τουρισμό

Διαδικτυακή ομιλία για τον ιατρικό τουρισμό

Με θέμα "Η Ανάδειξη της Κρήτης μετά την Covid-19 Εποχή"

Την Παρασκευή 5/3/2021 και ώρα 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η διαδικτυακή ομιλία με θέμα «Ιατρικός Τουρισμός: Η Ανάδειξη της Κρήτης μετά την Covid-19 Εποχή». Η συζήτηση θα κινηθεί γύρω από τον Ιατρικό Τουρισμό και πως μπορεί η Κρήτη να αναδειχθεί σε έναν σημαντικό προορισμό αυτού του είδους τουρισμού, ειδικότερα στην εποχή μετά την πανδημία, έτσι ώστε να ωφεληθεί η εθνική και τοπική αγορά. 

Για το θέμα θα μιλήσουν οι κ. Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, κ. Κωνσταντίνος Πάντος, Αντιπρόεδρος του Παγκοσμίου Ινστιτούτου Ελλήνων Ιατρών – Διεθνές Κέντρο Τουρισμού Υγείας και κ. Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης, Καθηγητής Χρηματοοικονομικής Διοίκησης και Διευθυντής Εργαστηρίου Χρηματοοικονομικής Διοίκησης Πολυτεχνείου Κρήτης. 

Η συμμετοχή για τους ενδιαφερομένους είναι δωρεάν και η σύνδεση γίνεται στον παρακάτω σύνδεσμο, μέσω της εφαρμογής ZOOM.

Join Zoom Meeting: https://us05web.zoom.us/j/87132666727?pwd=M3N6MW4xUFM1anBtWmpaQ21tOWdoZz09&fbclid=IwAR3yWxAabVDjka8V_-8GLNW0ewZ_E8qEcM34I25bLjX2xHU2mkQEN3v90TQ

E-mail επικοινωνίας: manolis_brahami@hotmail.com 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ