Ανοίγουν Σάββατο το δικαστήριο για την υπόθεση θανάτου της μικρής Μελίνας

Ανοίγουν Σάββατο το δικαστήριο για την υπόθεση θανάτου της μικρής Μελίνας

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 7 Νοεμβρίου - Μετά από πολλά χρόνια διεξάγεται δίκη ημέρα Σάββατο

Για το Σάββατο 7 Νοεμβρίου διακόπηκε η δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου για την υπόθεση θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη.

Η ακροαματική διαδικασία πραγματοποιήθηκε κανονικά σήμερα Παρασκευή και θα συνεχιστεί στις 7 Νοεμβρίου. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι μετά από την πάροδο πολλών ετών πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου δίκη, ημέρα Σάββατο.

Το γεγονός αυτό είναι ενδεικτικό του σοβαρότατου προβλήματος που υπάρχει με την έλλειψη δικαστικών αιθουσών, καθώς οι δίκες είναι πολλές αλλά οι διαθέσιμοι χώροι δεν επαρκούν. 

Υπενθυμίζεται πως στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου κάθεται η αναισθησιολόγος η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θάνατο της 4χρονης μετά από χειρουργική επέμβαση για κρεατάκια.

Ήδη για την υπόθεση έχουν καταθέσει οι τραγικοί γονείς του αδικοχαμένου κοριτσιού, καθώς και η Διευθύντρια της ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Διακόπηκε και η δίκη για τη δολοφονία Προβιδάκη

Εξάλλου, για τις 12 Νοεμβρίου διακόπηκε και η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης για την υπόθεση της δολοφονίας με μαγκούρες του 51χρονου συνταξιούχου ναυτικού Κώστα Προβιδάκη στο Αντισκάρι το Μάρτιο του 2014.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ