Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο Δήμο Ρεθύμνης

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο Δήμο Ρεθύμνης

Tη Δευτέρα 24 και την Τρίτη  25  Μαϊου

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος  ΤΕΒΑ του Δήμου Ρεθύμνης, ότι θα πραγματοποιηθεί  τμηματική διανομή ειδών παντοπωλείου και οπωροκηπευτικών (αγγούρια, ζάχαρη, ζυμαρικά, ρύζι)  τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη  25  Μαϊου  2021,  από 9: 30 π.μ   έως 13:30 μ.μ.,  στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου - περιοχή Μασταμπά).

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με προσωπικά μηνύματα (sms)  για την ημέρα και την ακριβή ώρα κατά την οποία θα μπορούν να παραλάβουν τα τρόφιμα. Για κάθε άλλη πληροφορία, ωστόσο,  μπορούν ν’ απευθύνονται στο τηλ:  28310 52191.

Κατά τη διανομή, θα τηρηθούν όλα τα ενδεδειγμένα υγειονομικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του  κορονοϊού από εργαζόμενους και ωφελουμένους (μάσκα, γάντια, τήρηση  αποστάσεων ασφάλειας)  .

Επειδή η διανομή θα γίνει με ηλεκτρονική υπογραφή, παρακαλούνται οι δικαιούχοι να έχουν απαραιτήτως  μαζί τους την ταυτότητα ή το ΑΜΚΑ τους ή, σε περίπτωση που δεν μπορούν προσέλθουν αυτοπροσώπως, ο εκπρόσωπός τους να έχει μαζί του  εξουσιοδότηση από τον ωφελούμενο.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ