Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στους δικαιούχους του δήμου Μινώα Πεδιάδας

Newsroom
Newsroom

Την Πέμπτη και την Παρασκευή στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου

Ο Δήμος  Μινώα Πεδιάδας ενημερώνει τους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ ότι, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ / FEAD) θα προβεί στη διανομή ειδών παντοπωλείου (φασόλια, φακές, ρύζι, παξιμάδι, ελαιόλαδο, ζάχαρη, αλεύρι και γάλα εβαπορέ) και ειδών βασικής υλικής συνδρομής (υγρό πιάτων, οδοντόκρεμα, χαρτί υγείας, σαμπουάν, χλωρίνη, πάνες ακράτειας, σερβιέτες και καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης). 

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την  Πέμπτη  30  και  την Παρασκευή 31  Μαρτίου  2023 και ώρα  08:00 π.μ – 14:00 μ.μ στο Εκθεσιακό Κέντρο  Αρκαλοχωρίου. Την Δευτέρα 03 Απριλίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η αναδιανομή των αδιάθετων προϊόντων, στους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ.

Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον ωφελούμενο  ή  μέλος της οικογένειας του, τα προϊόντα θα μπορεί να τα παραλάβει τρίτο πρόσωπο  προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου και το ΑΜΚΑ. 

Με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία των κατοίκων του, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας  θα εφαρμόσει μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού SARS–CoV-2 και η διανομή θα  εναρμονιστεί σύμφωνα  με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο  Δημάρχου  στο  τηλέφωνο: 2891340335 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ