Διευρυμένη συνάντηση για το Αεροδρόμιο της Σητείας

Newsroom
Newsroom

Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης αναφέρθηκε στις μέχρι σήμερα στοχευμένες κινήσεις οι οποίες έχουν φέρει την κατακόρυφη άνοδο του αεροδρομίου Σητείας, στην οποία όπως είπε, "καλούμαστε τώρα να ανταποκριθούμε επαρκώς".

Νέα δεδομένα, νέες ανάγκες, νέος σχεδιασμός για το Αεροδρόμιο της Σητείας στη διευρυμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του ΟΑΣ, παρουσία του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη, του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΑΣ κ Κώστα Βασιλάκη, του Διευθυντή του ΟΑΣ κ Μανώλη Τσαντάκη, του Αερολιμενάρχη Σητείας κ Δημήτρη Βερίγου, εκπροσώπου του Α.Τ. Σητείας, του προέδρου του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Σητείας κ Γιάννη Πολλάκη και εκπροσώπων ιδιωτικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στον χώρο του αερολιμένα.

Η ραγδαία αύξηση του πτητικού έργου του αεροδρομίου Βιτσέντζος Κορνάρος, επιβάλει νέο, ευέλικτο και αποτελεσματικό σχεδιασμό για την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών που έχουν προκύψει, εδραιώνοντας με τον τρόπο αυτό τη θέση του, όχι μόνο ως ένα από τα πιο ραγδαία αναπτυσσόμενα αεροδρόμια της χώρας αλλά και ένα από τα πιο λειτουργικά. Μια θέση η οποία έχει κατακτηθεί με μεγάλο αγώνα της δημοτικής αρχής σε άριστη συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους.

Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης αναφέρθηκε στις μέχρι σήμερα στοχευμένες κινήσεις οι οποίες έχουν φέρει την κατακόρυφη άνοδο του αεροδρομίου Σητείας, στην οποία όπως είπε, "καλούμαστε τώρα να ανταποκριθούμε επαρκώς". Ο κ Ζερβάκης ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους και τον κάθε ένα ξεχωριστά για την προσπάθεια που καταβάλουν συμβάλλοντας έτσι σε αυτό το σημαντικό επίτευγμα. "Η ισχύς εν τη ενώσει" σημείωσε με έμφαση ο Δήμαρχος Σητείας αναφερόμενος στο αποτέλεσμα που έφερε η καλή συνεργασία η οποία και θα πρέπει να συνεχιστεί.

Άμεσες θα είναι οι λύσεις που θα δοθούν σε θέματα λειτουργικότητας κυρίως, τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και από πλευράς Δήμου αλλά και με τη συμβολή της ΥΠΑ με την οποία υπάρχει διαρκή επικοινωνία.

Όπως όλα δείχνουν θα είναι μια πολύ καλή τουριστική χρονιά. Τα πρώτα μηνύματα είναι πολύ καλά, συνυπολογίζοντας και τις νέες πτήσεις εξωτερικού οι οποίες θα προσεγγίσουν το Αεροδρόμιο Σητείας. Η προσπάθεια δεν είναι ατομική αλλά συλλογική και έχει να κάνει με όλους τους εμπνεόμενους στον τουριστικό τομέα. Τα οφέλη διαχέονται σε ολόκληρη την τοπική οικονομία και το στοίχημα, η Σητεία να αποκτήσει τουριστική ταυτότητα, φαίνεται να το κερδίζουμε.

Εκ μέρους του κ Βασιλάκη, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη μεγάλη βαρύτητα που έχει δώσει ο ΟΑΣ στην ανάπτυξη του αεροδρομίου, απαριθμώντας συγκεκριμένες πρωτοβουλίες τις οποίες έχει στηρίξει. Αξιοσημείωτη ήταν η αναφορά στην αλληλένδετη σχέση ΒΟΑΚ - Αεροδρομίου Σητείας κάτι το οποίο θα πρέπει να δει με σοβαρότητα η κυβέρνηση.

Ο Αερολιμενάρχης Σητείας κ Δημήτρης Βερίγος με τη σειρά του, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αμέριστη και ουσιαστική εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής στήριξη στην οποιαδήποτε ανάγκη έχει προκύψει για την εύρυθμη λειτουργία του αεροδρομίου.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ