Δημιουργία δικτύου αποφοίτων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης

Δημιουργία δικτύου αποφοίτων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης

Από τις πρώτες ημέρες δοκιμαστικής λειτουργίας της βάσης, είχαν γραφτεί περισσότεροι από 100 απόφοιτοι

H Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, σε μία προσπάθεια εντοπίσει και να κρατήσει επαφή με τους αποφοίτους της, αποφάσισε τη δημιουργία μιας ηλεκτρονικής βάσης στην οποία μπορούν να γραφτούν όσοι έχουν πάρει πτυχίο από την ίδρυση της Σχολής μέχρι και σήμερα.

Σε ανακοίνωση που υπογράφει ο Κοσμήτορας της σχολής καθηγητής Γ. Κοντάκης, αναφέρεται:

"Σκοπός της βάσης θα είναι η ενθάρρυνση της επικοινωνίας και της συνεργασίας μεταξύ των παλιών αποφοίτων της σχολής και η ανάπτυξη μιας γραμμής επικοινωνίας της Ιατρικής Σχολής μαζί τους.

Η προσπάθεια ανάπτυξης της βάσης έγινε με πρωτοβουλία της Επιτροπής Διασύνδεσης της Σχολής και του Συντονιστή της, Αναπλ. Καθηγητή κ. Γ. Νότα καθώς και με την τεχνική υποστήριξη του μέλους Ε.ΔΙ.Π. της Σχολής, κ. Μ. Καλοχριστιανάκη.

Οι παλιοί απόφοιτοι της σχολής μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στον παρακάτω σύνδεσμο ώστε να αποκτήσουν το δικό τους λογαριασμό. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούν να λαμβάνουν ενημερώσεις για τα νέα της σχολής και να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες για τους άλλους αποφοίτους που είναι εγγεγραμμένοι στην βάση.

https://dev.med.uoc.gr:8443/med/apofoitoi.jsp 

Ήδη, από τις πρώτες ημέρες δοκιμαστικής λειτουργίας της βάσης, είχαν γραφτεί περισσότεροι από 100 απόφοιτοι, που εργάζονται αυτή τη στιγμή στον ιδιωτικό τομέα και σε νοσοκομεία και πανεπιστημιακά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο.

Ελπίζουμε σύντομα η προσπάθεια αυτή να ενώσει την μεγάλη οικογένεια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και να αναδείξει τη εξαιρετική πορεία που έχουν οι απόφοιτοί μας".

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ