Δημιουργία στην μνήμη του Παύλου Φύσσα από τις Οργανώσεις της ΚΝΕ

Δημιουργία στην μνήμη του Παύλου Φύσσα από τις Οργανώσεις της ΚΝΕ

Στο Ηράκλειο

Μετά και τα χθεσινά συλλαλητήρια καταδίκης της εγκληματική ναζιστικής Χρυσής Αυγής με σημαντική τη συμμετοχή νεολαίας, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στο Ηράκλειο τίμησαν, όπως ανακοίνωσαν "με έναν διαφορετικό τρόπο την μνήμη του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα που δολοφονήθηκε από το τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής".

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: 

"Από σήμερα το απόγευμα το «Πάρκο 626» στο Ηράκλειο, από το οποίο περνάν καθημερινά εκατοντάδες νέοι, κοσμείται από μία καλλιτεχνική δημιουργία (graffiti-ζωγραφιά) αφιερωμένη στην συγκεκριμένη μέρα. 

Αυτή η δημιουργία θα θυμίζει στους νέους του Ηρακλείου, «να μην ξεχνάν τί σημαίνει φασισμός», και να «πολεμάν το σύστημα που τον γεννάει». Όχι «μια φορά το χρόνο», αλλά κάθε μέρα, κάθε ώρα θα υπάρχει ένας χώρος υπενθύμισης του εγκληματικού χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής και όλων των φασιστικών μορφωμάτων που εμφανίζονται κατά καιρούς που πηγάζει ακριβώς από το ναζιστικό φασιστικό τους χαρακτήρα.

Το σύνθημα «ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! ΤΟ ΦΑΣΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ!» ακούστηκε ακόμα μια φορά δυνατά!

Τέλος ενημερώνουμε ότι η προβολή του Ντοκιμαντέρ της ΚΝΕ για την εγκληματική δράση της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και με αφορμή την ολοκλήρωση της δίκης στις 7 Οκτώβρη, αναβάλλεται λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν το Ηράκλειο. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί".

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ