Το δημόσιο "ευχαριστώ" του Πρωτοσύγγελου για τη συμπαράσταση στο πένθος του

Το δημόσιο "ευχαριστώ" του Πρωτοσύγγελου για τη συμπαράσταση στο πένθος του

Έχασε προσφάτως αιφνιδιαστικά τον αδελφό του Ευάγγελο Βερνιδάκη

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Πρωτοσύγγελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, Αρχιμανδρίτη Μεθόδιου Βερνιδάκη, καθώς προσφάτως έφυγε από τη ζωή αιφνίδια ο αδελφός του Ευάγγελος.

Σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί δημόσια όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στο πένθος της οικογένειάς του και επισημαίνει:

"Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος Βερνιδάκης και η μητέρα του Αλεξάνδρα, ευχαριστούν θερμότατα, όλους όσοι συμπαραστάθηκαν με κάθε τρόπο στο πένθος τους για την αιφνίδια εκδημία του μακαριστού αδελφού και υιού αυτών, Ευαγγέλου Βερνιδάκη.

Ιδιαίτερα ευχαριστούν, Τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρο, τους Σεβασμιωτάτους: Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο, Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιο, Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμο, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κνωσού κ. Πρόδρομο, τον Ιερό Κλήρο και τις Μοναστικές Αδελφότητες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και των λοιπών Μητροπόλεων της Κρήτης, τους συγγενείς, φίλους και γνωστούς, που συμμετείχαν στην εξόδιο Ακολουθία αυτού, την Ένωση Συνδέσμων Εφημερίων Κρήτης, το Σύνδεσμο Εφημερίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης καθώς και όσους κατέθεσαν χρήματα στη μνήμη του και εκείνους που συλλυπήθηκαν γραπτώς".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ